F1 countdown [41]: circuit-update, belangrijk nieuws kaartverkoop en Max Verstappen wint op Spa

Als de F1-race op Zandvoort op 3 mei verreden wordt zijn we nog 41 weken verwijderd van de Heineken Dutch GP op Zandvoort. Tot het zo ver is tellen we met jou af naar de Nederlandse F1 race. Ook deze week kijken we naar de laatste ontwikkelingen op het circuit. Daarnaast is er een belangrijke update over de kaartverkoop. Tot slot maken we ons met Max Verstappen op voor de laatste race voor de zomerstop.

Het laatste nieuws van het circuit

Deze week stond het op en rond het circuit van Zandvoort vooral in het teken van de komende veranderingen aan de baan. Deze zijn nodig om het circuit op F1-niveau te krijgen. De organisatie op het circuit koos definitief voor Dromo Circuit Design. Daarmee werd F1-huisarchitect Hermann Tilke gepasseerd. Inmiddels werd bekend dat de karakteristieke grindbakken op circuit Zandvoort blijven als eerbetoon. De Formule 1-organisatie zit dit als erfgoed en de fans zullen zeker blij zijn. De grindbak levert namelijk regelmatig spectaculaire wendingen in een race op.

Update kaartverkoop Heineken Dutch GP circuit Zandvoort

Het was volop in het nieuws. Er zijn meer dan een miljoen kaarten aangevraagd voor de Heineken Dutch GP, terwijl er zo’n 100.000 kaarten te vergeven zijn. Aanstaande dinsdag 23 juli krijgen alle inschrijvers per mail te horen of zij daadwerkelijk kaarten kunnen krijgen. De gelukkigen ontvangen 24  juli een betaallink. Met deze link krijg je vijf kalenderdagen om de kaarten te betalen. Als je niet binnen deze termijn betaalt vervalt jouw recht. Die kaarten worden dan later opnieuw aangeboden. Als je ingeloot bent voor 3-jaars passe-partouts is dit anders. Je kunt dan namelijk in termijnen betalen.

Voorbereiding Racefeest 2020 in volle gang

Nu er wellicht 900.000 teleurgestelde fans overblijven wordt het ook steeds drukker bij racefeest.nl. Het aantal aanmeldingen voor het racefeest voor iedereen die niet op het circuit kan zijn loopt snel op. De afspraken met een zeer mooie, centrale locatie worden gemaakt en de eerste spraakmakende artiesten liggen vast. Een leuk programma en een bekend Formule 1-gezicht ontbreken natuurlijk niet. Als je wilt voorkomen dat je na een eventuele uitloting op het circuit ook het racefeest mist kun je jezelf nog vrijblijvend en kosteloos aanmelden voor racefeest 2020.

Max Verstappen op Spa?!

Voor veel mensen is de Formule 1 een leuke ontspanning na een week hard werken. Als je toevallig het beroep van Formule 1-coureur als werk hebt is dat klaarblijkelijk geen uitzondering. Max Verstappen deed namelijk dit weekend mee aan de 24 uur van Spa, die digitaal verreden werd. De intense beelden tonen de passie die Max klaarblijkelijk ook in het racen als hobby heeft. De video is niet bewerkt, het taalgebruik ook niet. Wellicht is een kleine waarschuwing vooraf dan ook op zijn plaats. Het taalgebruik is redelijk grafisch.

24 hours of Spa FINAL LAPS Max Verstappen brake pedal failure, Lando Norris leads Redline to victory

The mess that was the final laps of 24 hours of Spa race, uncut because the whole thing is intense. Max Verstappen’s brake pedal snapping, Max Benecke and Max Wenig of Team Redline losing their shit while Lando Norris thinks it’s a joke until he has to unexpectedly jump in and finish the job.

 

Reageer op artikel:
F1 countdown [41]: circuit-update, belangrijk nieuws kaartverkoop en Max Verstappen wint op Spa
Sluiten