Robert Kroes
Robert Kroes Life 10 aug 2019

F1 countdown [38]: circuit-update, Heineken Dutch GP toch zien en vakantie voor Max Verstappen

Als de Nederlandse Formule 1-race op 3 mei verreden wordt zijn we nog 38 weken verwijderd van de start van deze, nu al historische, race. Met onze wekelijkse F1 countdown tellen we af naar de start van de Heineken Dutch GP. Ook tijdens de zomerstop van de FORMULE 1 tellen we verder af. Deze week was er namelijk genoeg te doen over het circuit. Zou de race in gevaar zijn? Ook is er een mogelijkheid om toch op het circuit te zijn als je geen kaarten voor de race hebt kunnen bemachtigen. We kijken daarnaast bij de voorbereidingen van het racefeest en hebben transfernieuws over Max Verstappen. 

De laatste stand van zaken voor de Heineken Dutch GP op circuit Zandvoort

Deze week stond op het circuit van Zandvoort in het teken van het milieu rond de FORMULE 1-race. Zo werd bekend dat Zandvoort in het raceweekend niet per auto bereikbaar is voor circuit-gasten. Wie een alternatief zoekt in een helicopter-transfer krijgt waarschijnlijk ook met teleurstelling van doen. Tot slot zijn er milieubewegingen die nog gaan proberen om het hele evenement te laten verbieden. Hierop reageerde directeur Jan Lammers met de mededeling dat de vergunningen een formaliteit zijn.

Geen kaarten en toch op het circuit tijdens de Heineken Dutch GP?

Ervan uitgaande dat Jan Lammers gelijk heeft hoeven we ons dus geen zorgen te maken over het doorgaan van de race. Blijft over de teleurstelling van de fans die zijn uitgeloot. Voor hen is er, naast de mogelijkheden die we vorige week deelden, nog een kans om toch op het circuit te zijn tijdens de race. Het is een kans en er zijn voorwaarden aan, maar volgens de site is men inmiddels via een partij begonnen met het werven van vrijwilligers. Wellicht is dat jouw kans om er toch bij te zijn. Hier lees je meer over de mogelijkheden.

De organisatie van het racefeest 2020 popelt

Voor de fans die geen kaartje hebben maar wel zin hebben in een enorm racefeest werkt de organisatie van racefeest 2020 aan een onvergetelijk… racefeest op de dag van de Heineken Dutch GP. Inmiddels zet men de laatste puntjes op de i. In de komende maand spreken zij met de laatste partijen voor de voorbereiding. In de eerste week van september verwacht de organisatie de locatie en het programma eindelijk te kunnen delen. Het wordt in ieder geval een happening voor jong en uit met voor het hele gezin wat wils. Daarnaast zijn er diverse verrassingen. Wil jij op de hoogte blijven? Meld je dan kosteloos en vrijblijvend aan.

Transfernieuws Max Verstappen

Het team van Red Bull is in opperbeste stemming. Daarom was er alle reden om de geruchten over een transfer van Max Verstappen en zijn vakantie aan te grijpen voor een ludieke actie. Zij kondigden aan dat Max Verstappen wel degelijk een transfer zou maken.

Max Verstappen’s New York Red Bulls Crossbar Challenge

We don’t think Max will be trading in his day job any time soon! Still, we had loads of fun shooting this crossbar challenge with New York Red Bulls and Citrix at the Red Bull Arena.

Hoe Max Verstappen de rest van zijn vakantie doorbrengt is nog even spannend. Via Twitter horen of zien we het waarschijnlijk niet.

Max Verstappen on Twitter

Summer break ☀️ #signingoff

 

Reageer op artikel:
F1 countdown [38]: circuit-update, Heineken Dutch GP toch zien en vakantie voor Max Verstappen
Sluiten