Robert Kroes
Robert Kroes Life 24 aug 2019

F1 countdown [36]: circuit-update, Racecamping, racefeest en hoe was de vakantie van Max Verstappen?

Als de Nederlandse Formule 1-race op 3 mei 2020 verreden wordt zijn we nog 36 weken verwijderd van de start van deze, nu al historische, race. Met onze wekelijkse F1 countdown tellen we af naar de start van de Heineken Dutch GP. Ook tijdens de zomerstop van de FORMULE 1 tellen we verder af. Deze week blikken we vooruit op het circuitnieuws, biedt de racecamping extra mogelijkheid tot overnachting en zien we hoe de organisatie van het racefeest op de tanden bijt. Tot slot kijken we hoe de vakantie van Max Verstappen geweest is en wat zijn eerste werkzaamheden zijn.

Geen nieuws over de Heineken Dutch GP op het circuit

Deze week is er vanaf het circuit geen nieuws te melden over de Heineken Dutch GP. Daarom blikken we vooruit op aanstaande dinsdagavond. Dan vindt in De Blauwe Tram een informatiebijeenkomst plaats. Hier zullen de gemeente en organisatie meer bekend maken, waaronder het programma tijdens de racedagen.

Het historische programma Andere Tijden blikte eerder deze week terug naar de dramatisch verlopen Dutch GP van 1973. In dat jaar verbrandde een coureur levend.

Overnachten tijdens de Heineken Dutch GP?

Vorige week meldden we al dat de hotelovernachtingen een verhaal apart kunnen worden tijdens de racedagen. Deze week stuitten we op een alternatief. De naast het circuit gelegen golfclub ‘The Dunes’ wordt ingericht als Race Camping. Je boekt voor vier nachten vanaf EUR 75,- per nacht per persoon. Slapen op The Green is niet toegestaan, maar je ligt wel op 5 minuten van het circuit.

Racefeest krijgt ook zakelijk veel aandacht

De organisatie van het racefeest laat ons weten dat zij vol spanning het einde van de zomer afwachten. Door vakanties kan men niet eerder de laatste ‘punten op de i’ zetten die nodig zijn voordat zij eindelijk meer bekend kan maken. Wel hielden zij deze week een besloten presentatie voor diverse bedrijven. Ook zij reageerden zeer enthousiast. Kosteloos aanmelden als geïnteresseerde is uiteraard nog mogelijk.

Hoe was de vakantie van Max Verstappen?

Inmiddels is Max Verstappen weer terug van zijn wel verdiende vakantie. In een filmpje van de Telegraaf zien we hoe hij genoten heeft van de vrije tijd die hij met zijn vriendin in Amerika bleek te hebben doorgebracht.

Verliefde Max deelt intieme kiekjes

Een snelle update vanuit showbizzland: de laatste nieuwtjes en de meest besproken foto’s en filmpjes van de sterren.

 

Inmiddels is hij weer begonnen met zijn zakelijke verplichtingen. Dit hilarische promofilmpje met Ruud Gullit voor Ziggo is één van de eerste resultaten. Een mooie afsluiter voor de F1 Countdown van deze week.

Max Verstappen on Twitter

The summer break gives me time to try some new sports. @ZiggoCompany challenged @GullitR and me to a re-match. We had a lot fun making it, I hope you guys enjoy it! https://t.co/pLolrVo0NM

 

 

Reageer op artikel:
F1 countdown [36]: circuit-update, Racecamping, racefeest en hoe was de vakantie van Max Verstappen?
Sluiten