Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 7 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Extraction trailer: Netflix schakelt Marvel helden in voor keiharde actiefilm

Succes is niet te koop, maar met een flinke zak geld kun je wel succesvolle namen binnenhalen. Dat weten ze bij Netflix als geen ander en ook nu tast de streamingdienst diep in de buidel. Voor hun nieuwe film Extraction hebben ze namelijk Chris Hemsworth (beter bekend als Thor) en de gebroeders Russo (de regisseurs van Avengers: Endgame) binnengehaald. Zojuist verscheen de eerste trailer.

Extraction gaat een keiharde actie knaller worden, maar dan wel eentje met een verhaal. In deze Netflix film volgen we de door Chris Hemsworth gespeelde Tyler Rake. Hij is een bijzonder getalenteerde huurmoordenaar die voor de verandering eens wordt ingehuurd om iemand te redden, in plaats van om te leggen. Het doelwit is het zoontje van een internationale crimineel die wordt vastgehouden in de hoofdstad van Bangladesh.

Marvel-held schittert in Netflix film

Kleine spoiler: dat lukt Taylor. Maar samen met hem ontsnappen uit de stad is een heel ander verhaal. Een leger zwaarbewapende huurling staat tussen hem en succesvol volbrengen van zijn missie. Je kunt je dus gaan opmaken voor een Netflix Original vol explosies, achtervolgingen, schietpartijen en nog veel meer harde actie. Althans, als we onderstaande trailer mogen geloven.

Het verhaal van Extraction komt niet zomaar uit de lucht vallen. Deze Netflix film is namelijk gebaseerd op een comic van Joe Russo genaamd Ciudad. Het verhaal lijkt grotendeels hetzelfde te zijn als in Extraction, behalve dat in de comic een meisje gered moet worden. Om er zeker van te zijn dat de er netjes om wordt gegaan met het verhaal uit de Comic is Joe Russo ook betrokken als executive director. Dat doet de regisseur van onder andere Avengers: Endgame niet alleen, ook broer Anthony is van de partij.

Stuntman op de regiestoel

Zij zullen Sam Hargrave gaan steunen. Hij is door Netflix namelijk aangewezen als regisseur van Extraction. Hij heeft de nodige ervaring in de filmwereld, alleen nog niet als regisseur. Extraction is namelijk zijn debuutfilm. Tot voor kort was Sam Hargrave vooral als stuntman op de filmset te vinden. Waaronder bij meerdere Marvel films. Nu verhuist hij dus van voor, naar achter de camera. Of dat een succes gaat worden, weten we op 24 april. Vanaf dan staat Extraction namelijk op Netflix.

Je moet dus nog even wachten, maar in de tussentijd kun je al wel deze 10 nieuwe topfilms op Netflix kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Extraction trailer: Netflix schakelt Marvel helden in voor keiharde actiefilm
Sluiten