Redactie
Redactie Life 16 apr 2018

Experts: dit wordt de waarde van de Bitcoin in 2022

De Bitcoin heeft het – na een lange, bloeiende periode – een paar maanden zwaar gehad. Gelukkig ziet de toekomst van de digitale munt er rooskleurig uit. Althans, zo beweren verschillende experts.

Zo verwacht investerings-tycoon Tim Draper dat de Bitcoin in 2022 maar liefst 250.000 dollar waard wordt. Op het moment van schrijven is de munt 8100 dollar waard. Je leest het goed: we hebben het over de waarde van één Bitcoin.

Waar Draper zijn bewering op staaft, houdt hij in het midden. Eerder deed hij soortgelijke uitspraken, die voor een groot deel zijn uitgekomen. De investeerder voor gek verklaren, is dus niet helemaal terecht.

Wall Street ook positief

Feit blijft dat de toekomst van Bitcoin en andere cryptocurrencies moeilijk te voorspellen lijkt. Niemand weet wat de koersen gaan doen, ook Draper niet. Een analyse met de wereld delen, kan natuurlijk geen kwaad.

Tom Lee, medeoprichter van Fundstrat Global Advisors, deed hetzelfde al eerder. Hij denkt dat de munt dit jaar de 25.000 dollar waard zal zijn. Ook Wall Street liet een soortgelijk geluid klinken. We gaan het zien!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Experts: dit wordt de waarde van de Bitcoin in 2022
Sluiten