Redactie
Redactie Films & Series 15 apr 2017

Gaming Manners: drie zéér exclusieve Xbox One-consoles

Gamen is waarschijnlijk één van je favoriete hobby’s, maar je bent druk en dus volg je de game-industrie niet meer op de voet. Geen nood: daarom is er Gaming Manners. In Gaming Manners houden Manners en game-expert Jelle van Es van Pixelcake.nl je op de hoogte van zaken die je moet weten.

Er zijn redelijk wat verschillende consoles die je vandaag de dag op de markt kunt scoren, maar wie goed zoekt, kan een écht speciale versie vinden. Vandaag hebben we aandacht voor drie bijzondere Xbox One-consoles die op de markt zijn gebracht, hetzij in zeer gelimiteerde versies.

De Atmos x Nike Air Max 1 Elephant Xbox One S

Dit is eigenlijk de reden waarom we op dit artikel kwamen. De mannen van Highsnobiety hebben een bijzonder toffe giveaway lopen. Zij geven namelijk een paar dikke Nike Air Max 1 Elephant’s weg en combineren dit met een Xbox One S die volledig in de stijl van de sneakers is gemaakt. Het is niet de meest vreemde variant van de console ooit, maar de combinatie met de sneakers is wel heel erg tof!

De Game of Thrones Xbox One

De tweede Xbox One in dit rijtje is iets specialer. Vorig jaar gaf de Franse Xbox-divisie een zeer speciale Game of Thrones-console weg om te vieren dat de serie een mooie blu-ray compilatie had gekregen. De console is te intens om te beschrijven, dus check vooral de onderstaande video.

De Iron Man Xbox One

Ook voor de derde console doen we een beroep op onze Franse vrienden. Voor de release van de Game of Thrones-Xbox One kwamen ze namelijk ook nog even met een speciale variant in de stijl van Iron Man. Dit om te vieren dat de film Civil War op blu-ray werd uitgebracht. Hij is wat beter weg te stoppen dan de Game of Thrones-versie, maar dan mis je wel het mooie lichtje dat schijnt als hij aanstaat. Heel dik om te hebben!

Reageer op artikel:
Gaming Manners: drie zéér exclusieve Xbox One-consoles
Sluiten