Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 31 dec 2020

Dit zijn de 5 meest exclusieve droom occasions van 2020

Het einde van 2020 kruipt steeds dichterbij en dat betekent dat wij terugblikken op dit bewogen jaar. Daarom kijken wij ook terug op onze ‘Droom occasion’ rubriek. Naast de tien meest bekeken occasions hebben we dit keer de vijf dikste bolides uit onze rubriek voor je klaar staan.

De dikste droom occasions van 2020

Zoals de meeste van jullie weten komt er regelmatig best wat bijzonders voorbij in onze ‘droom occasion’ rubriek. Naast betaalbare bolides zijn er ook bijzondere en zeer exclusieve occasions te vinden. Vandaag hebben we de vijf meest exclusieve auto’s van dit jaar.

De Rolls-Royce Wraith van Rapper Boef

We trappen af met één van Nederlands bekendste rappers genaamd Rapper Boef. Dat het goed gaat met Boef weten we allemaal, hij wordt massaal gestreamd op Spotify en is vaak te zien in heerlijke bolides. Om plaats te maken voor een nieuwe auto heeft Boef zijn Rolls-Royce Wraith echter van de hand gedaan. Dit zwart gewrapte monster heeft een heerlijke uitstraling, luxe waar je ebang van wordt en meer dan 600 pk. Deze prachtige verschijning kreeg van ons uiteraard een mooi plekje in onze rubriek. Het hele artikel lees je hier.

Tweedehands Rolls-Royce Wraith Rapper Boef occasion
Afbeelding: VDM Cars

De Lamborghini Huracan van Jon Olsson

Een andere eye catcher in onze ‘Droom Occasion’ rubriek was de Lamborghini Huracan van autofreak Jon Olsson. Tot voor kort was deze exorbitant gave Lambo in bezit van de Zweedse freestyle skiër die de bolide voorzag van een unieke camo wrap, nieuwe velgen, Akrapovich uitlaten, een dakkoffer en een geupgrade V10 die maar liefst 880 pk produceert. Naar onze mening was dit de dikste Lamborghini die je in 2020 kon kopen. Meer lezen over de camo Lambo doe je hier.

Tweedehands Lamborghini Huracan Jon Olssen occasion
Afbeelding: Hoefnagels

Nicolas Cage zijn Ford Mustang Eleanor uit ‘Gone In 60 Seconds’

Dit jaar waren er ook een aantal beroemde occasions bij ons te vinden. Een daarvan was de wereldberoemde Ford Mustang Eleanor van de filmklassieker Gone In 60 Seconds met Nicolas Cage in de hoofdrol. Zoals je hem in de film zag, kan je hem nog steeds kopen. Hij heeft het klassieke Eleanor design, de unieke kleurstelling, een heerlijk interieur en 400 pk. Het toffe, hij staat nog steeds te koop bij Chrome Cars in Duitsland. Meer lezen over de Hollywood occasion doe je hier.

Tweedehands Ford Mustang Eleanor 1967 Gone In 60 Seconds
Afbeelding: Chromecars.de

De Mercedes-Benz CL-Klasse van Feyenoord coach Dick Advocaat

Dat de huidige trainer van Feyenoord een goede smaak voor auto’s heeft wordt met deze occasion duidelijk. De voormalige Mercedes-Benz CL-Klasse van Dick heeft een stijlvol design, bordeaux rode lak, een zeer luxe interieur en een dikke 5,5 liter V8. Wij verwachten dat ‘de kleine generaal’ nu nog dikker rijdt. De oude bolide van Dick, vind je hier.

Mercedes-Benz CL-Klasse, dick advocaat, marktplaats, occasion, tweedehands
(Afbeelding: Erwin Steinmeier)

John Wick zijn klassieke Ford Mustang

Niet alleen de Ford Mustang van Nicolas Cage kon je dit jaar op de kop tikken. Er stond namelijk nog Hollywood droom occasion in onze rubriek. Namelijk de Ford Mustang van John Wick. Je kan deze bolide namelijk helemaal na laten bouwen bij de mannen van Classic Recreations uit Oklahoma. Van de lak tot aan het interieur in deze occasion voel jezelf net John Wick. Meer lezen over de bolide doe je hier.

De zeldzame Ford Mustang van John Wick
Afbeelding: Classic Recreations
Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 meest exclusieve droom occasions van 2020
Sluiten