Redactie
Redactie Advertorial in archief 18 dec 2017

Van deze 3 exclusieve cadeaus wordt elke man dolgelukkig

De feestdagen staan om de hoek en dat betekent: cadeaus scoren! En niet onbelangrijk: onze voorkeuren doorgeven. Dit artikel is dan ook evengoed bedoeld voor onze eigen inspiratie alsmede voor de grote liefdes, vrienden en familieden in onze levens.

Een walhalla voor gent stuff is de website Luxury For Men. De naam laat weinig te raden over: hier kun je heerlijk rondneuzen om de betere en kwalitatieve spullen te vinden. Uit het enorme aanbod hebben we de onderstaande drie cadeaus geselecteerd.

Message On A Bottle Of Gin

Kwalitatieve drank doet het altijd goed als kerstcadeau voor een man. Als de drank in kwestie ook nog gepersonaliseerd is, heb je een verdomd tof cadeau te pakken. Message On A Bottle Of Gin tovert moeiteloos een glimlach op het gezicht van elke man, zeker als ‘ie ziet dat zijn eigen naam op het label pronkt.

De gin is gestookt met Belgische granen en geïnjecteerd met de frisse smaak van vlierbloesem en andere ongebruikelijke kruiden. Het resultaat? Een heerlijke zoete gin met een pittig randje. Krijg ‘m met Kerst of koop hem voor de jaarwisseling en schenk je gasten de meest originele gin die ze ooit hebben gezien. Je vindt ‘m hier! 

 

 

Owen Smith Socks & Laces Style Kit

Sokken een suf cadeau? Owen Smith bewijst het tegendeel. In deze ‘Style Kits’ vind je sokken van de hoogste kwaliteit die afgestemd zijn op de kleur van de veters. De grondleggers van Owen Smith geloven namelijk dat mannen zich veelal te casual kleden en best wat meer kleur kunnen toevoegen. Kleine details, zoals sokken en veters, kunnen het verschil al maken.

De uitwerking is simpel: je strikt de betreffende schoen met je favoriete kleur veter en past daar de sokken op aan. Doordat je drie paar hebt, kun je de schoenen met regelmaat dragen – zónder elke keer de veters te moeten wisselen. Het geheel ziet er aantrekkelijk uit en is een heerlijke cadeau om te ontvangen. Of geven, dat kan ook natuurlijk. Benieuwd naar alle variaties? Je checkt ze hier. 

Tresanti sjaal

Net als de sokken en veters, kan de juiste sjaal net dat beetje extra toevoegen aan je outfit. De sjaals van Tresanti zijn zowel hoogwaardig als stijlvol en daarom van harte welkom onder de kerstboom.

De breinen achter Tresanti geloven dat in elke man een zondaar schuilt en dat daar niks mis mee is. Sterker nog: het vorm het karakter van de man. Om die reden vind je in elke accessoire een ‘zonde’, wat net dat extra scherpe randje toevoegt aan deze sjaals – die letterlijk in alle soorten en maten verschijnen. Bekijk ze hier!

Staat jouw cadeau er niet tussen? Ga dan vooral met de gift guide aan de slag. Dankzij deze tool kun je overzichtelijk zoeken in het enorme aanbod van Luxury For Men. Succes!

In samenwerking met Luxury for Men

Reageer op artikel:
Van deze 3 exclusieve cadeaus wordt elke man dolgelukkig
Sluiten