Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 13 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Zeven modellen die Jake Paul op zijn 25e al ex-vriendin mag noemen

Sympathiek kunnen we Jake Paul niet noemen, maar succesvol is hij zeker. De ietwat arrogante superster heeft honderden miljoenen views op YouTube en slaat tegenwoordig zelfs UFC-vechters knock-out. Dat succes levert hem veel aandacht op, ook van vrouwen.

Ondanks dat hij pas net 25 jaar is geworden, heeft Jake Paul al behoorlijk wat relaties achter de rug. De YouTuber is blijkbaar niet alleen in zijn carriĆØre constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hij wisselt vaker en sneller van vriendin dan Max Verstappen van banden.

De ex-vriendinnen van Jake Paul

Het gevolg is een lange, maar niet bepaald diverse lijst met ex-vriendinnen. Scroll even naar beneden en je zult en je ontdekt al snel de uitgesproken smaak van Jake Paul. De vrouwen in deze lijst zijn allemaal model, actrice, social media-ster of een combinatie daarvan. Ach ja, hoog inzetten, waarom ook niet?

De meest recente ex van Jake Paul staat onderaan deze lijst en heet Julia Rose. Na korte en hevige relatie zocht de YouTuber het alweer bij een andere dame. We horen je denk: is dat niet die Julia Rose die Hollywood transformeerde in Hollyboob? Juist, heel goed.

Saxon Sharbino

Alissa Violet

Tessa Brooks

Erika Costell

Tana Mongeau

Julia Rose

Aan al deze relaties is echter een einde gekomen. Op dit moment is Jake Paul weer vrijgezel. Dat geeft hem alle tijd om zich te focussen op zijn nieuwe passie: boksen. De YouTuber stond in de afgelopen twee jaar vijf keer in de ring. Hij won al deze gevechten, en dus ook van voormalig UFC-vechters Ben Askren en Tyron Woodley. Laatstgenoemde versloeg hij zelfs twee keer.

Jake Paul maakt McGregor belachelijk met peperduur en kitscherig sieraad

Conor McGregor vs. Jake Paul

De YouTuber is nu op zoek naar de volgende uitdaging, en hij heeft nogal wat opties. Zo zijn er verschillende boksers die het graag tegen hem willen opnemen, maar er wordt ook al enige tijd gesproken over een gevecht tegen Conor McGregor. Alles daarover en alle andere opties die de YouTuber heeft, vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zeven modellen die Jake Paul op zijn 25e al ex-vriendin mag noemen
Sluiten