Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 17 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

Elon Musk wil zijn ex terug en wij begrijpen wel waarom

Justice League is bij lange na niet de beste superheldenfilm ooit gemaakt, maar toch viel er voor ons mannen genoeg te genieten. Naast veel stevige actie barst de film namelijk van het vrouwelijk schoon. Natuurlijk is het vooral Gal Gadot die onze aandacht grijpt, maar ook de andere Amazones, waaronder Doutzen Kroes, maken de film een stuk aantrekkelijker. Toch is misschien wel de mooiste dame in de film je niet eens heel goed opgevallen. We hebben het over de ex van Elon Musk, Amber Heard,

In het nieuwe heldenepos van DC neemt deze beeldschone blondine de rol van Mera op zich. Zij komt, net als Aquaman, uit Atlantis. In Justice League duikt ze een paar keer op en volgend jaar zal ze een belangrijke rol gaan spelen in de Aquaman film. Ondanks dat ze weinig schermtijd krijgt in Justice League maakte ze op ons grote indruk. De blondine, is naast een uitstekende actrice, namelijk een bloedmooie verschijning en wij zijn niet de enige die dat vinden.

Musk geeft niet op

De 31-jarige blonde schone uit Texas is namelijk de ex van niemand minder dan Elon Musk. Anderhalf jaar lang waren ze bij elkaar, maar afgelopen augustus liep hun relatie op de klippen. Inmiddels heeft Elon bekend gemaakt dat dit vooral de keuze was van Amber en dat hij zelf nog behoorlijk last heeft van het nodige liefdesverdriet. De topman van Tesla en SpaceX liet in een interview weten dat hij haar eigenlijk niet kwijt wilde en dat hij niet gelukkig is nu hij zijn leven niet met iemand kan delen.

Dat Elon de rest van zijn leven samen wil zijn met Amber Heard kunnen we goed begrijpen. Gelukkig voor de 15 jaar oudere Zuid-Afrikaan heeft hij haar in ieder geval zo ver gekregen om af te spreken. Het duo is namelijk onlangs gespot toen ze samen zaten te ontbijten. Wij hopen in ieder geval voor Elon dat hij deze meermin alsnog aan de haak weet te slaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Elon Musk wil zijn ex terug en wij begrijpen wel waarom
Sluiten