Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 17 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Eternals, de nieuwe Avengers: Angelina Jolie en Richard Madden naar Marvel

Er is goed nieuws voor fans van Marvel. Na Phase 3 is het tijd voor Phase 4 en daarin spelen The Eternals, die The Avengers gaan opvolgen, een grote rol. Twee filmsterren zijn al bekend: Angelina Jolie en Richard Madden.

Tot nu toe zijn de films van Marvel opgedeeld in drie fases. In Phase 1 werden de individuele Avengers geïntroduceerd met eigen films en een afsluitende Avengers-film. Phase 2 focuste zich op de de nasleep van de grootschalige oorlog in New York, met onder meer Age of Ultron en de introductie van Ant-Man. In Phase 3 wordt Thanos machtiger, terwijl in films als Captain America: Civil War duidelijk wordt dat Avengers tegenover elkaar kunnen komen te staan. Spider-Man: Far from Home, die zich afspeelt na Avengers: Endgame, sluit Phase 3 af.

The Eternals volgen The Avengers op

Door naar Phase 4, waar Marvel met The Eternals de filmwereld lijkt te gaan veroveren. Onlangs werd al bekend dat tot en met 2022 er acht nieuwe Marvel-films bijkomen, maar in de agenda zagen we ook nog wat ruimte. Fans zinspeelden op de vijfde Avengers-film, maar betrouwbare filmbronnen en forums hebben het over een nieuw team aan superhelden: The Eternals. Deze superheldengroep werd in 1976 bedacht door Jack Kirby. Eternals zijn superhelden die eruitzien als gewone mensen en het tegen een enorm diverse schare vijanden opnemen.

Angelina Jolie als Sersi, Richard Madden als Ikaris

Het is zeer waarschijnlijk dat de geruchten kloppen, te weten dat Angelina Jolie al gestrikt is voor de rol van superhelin Sersi, die deel uitmaakt van The Eternals. En Richard Madden, die je kent uit Bodyguard en Game of Thrones, is door Marvel gestrikt voor de rol van superheld Ikaris, ook onderdeel van The Eternals.

avengers, eternals, marvel, phase 4, angelina jolie, sersei, richard madden, ikaris

Disney, tegenwoordig eigenaar van Marvel, onthult binnenkort de officiële plannen voor Marvel Phase 4. Het is dus nog even afwachten welke films er daadwerkelijk komen. Maar we durven er vergif op in te nemen dat The Eternals de opvolgers worden van The Avengers in Marvel Phase 4. The Eternals wordt vermoedelijk geregisseerd door Chloe Zhao.

De Nederlandse superhelden van Marvel

Wist je dat er in de jaren 60 ook Nederlandse comics waren met geweldige vertaalde namen? Zo heten de Avengers de Wrekers en was The Incredible Hulk vertaald als De Onbegrepen Rauwe Bonk. Lees en bekijk hier meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eternals, de nieuwe Avengers: Angelina Jolie en Richard Madden naar Marvel
Sluiten