Pim Jansen
Pim Jansen Voetbal 26 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met Estelle Bergkamp, de vriendin van Donny van de Beek

Donny van de Beek heeft een spierblessure en een nieuwe vriendin, waarover we verder geen flauwe grappen zullen maken. Haar naam is Estelle Bergkamp, haar vader Dennis Bergkamp. Aangenaam kennis te maken.

Donny van de Beek en Estelle Bergkamp

Estelle Bergkamp gaat haar hele leven al door als de de dochter van Dennis Bergkamp, maar het zal niet lang meer duren eer Dennis aangesproken wordt als ‘de vader van’. De 23-jarige dame is de nieuwe vriendin van Donny van de Beek en ja, dan gaat het snel met je bekendheid. Ze is geboren in 1996, toen Dennis Bergkamp net begonnen was bij Arsenal, waar hij zou uitgroeien tot een van de grootste clublegendes uit de geschiedenis van de voetbalclub uit Londen.

De bovenstaande post van de 22-jarige Donny van de Beek, met slechts een hartje als bijschrift, zegt alles; dit is pure liefde. De legendarische Manchester United-trainer Alex Ferguson zei ooit: “Ik heb het liefst dat mijn spelers zo vroeg mogelijk een vrouw en kinderen hebben, zodat ze een gebalanceerd leven hebben”. In dat licht hij goed op weg. De Ajax-ster en international zal Estelle Bergkamp al hebben leren kennen tijdens zijn eerste jaren in de A-selectie van Ajax. Destijds was Dennis Bergkamp nog assistent-coach. Inmiddels is de legendarische oud-voetballer assistent bij Jong Almere City, waar zijn zoon voetbalt.

Foto’s

Maak hieronder kennis met Estelle Bergkamp, van wie we ongetwijfeld nog veel gaan horen.

Meer: @estellebergkamp

De dames achter de sterren van Ajax

We moeten zeggen dat de huidige sterren van Ajax het helemaal niet zo verkeerd hebben geregeld. Vóór Estelle Bergkamp maakte je al kennis met Caro Calvagni, de voluptueuze vriendin van Nicolás Tagliafico. Ook met Muri Lopez Benitez, de vriendin van Ajax-aanwinst Lisandro Martinez.

⚽️ Check ook: Maak kennis met Georgina Rodriguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maak kennis met Estelle Bergkamp, de vriendin van Donny van de Beek
Sluiten