Pim Jansen
Pim Jansen Life 24 aug 2020

Emily Ratajkowski zet Instagram weer eens in vuur en vlam

Je kunt zeggen van Emily Ratajkowski wat je wilt, gul is ze wel. Zo’n beetje dagelijks trakteert ze op weinig tot niets verhullende foto’s. Nieuw: een tijdelijke tattoo boven haar billen, waarmee ze Instagram voor de zoveelste keer in vuur en vlam zet.

Eerder las je over de groeiende trend onder vrouwelijke beroemdheden om een tattoo op hun billen te laten zetten. Emily Ratajkowski doet het anders en plaatst haar tatoeage erboven.

Emily Ratajkowski zet Instagram in vuur en vlam met tattoo

“Wish I could tell you this was permanent”, schreef Emily Ratajkowski bij de onderstaande foto op Instagram. De tijdelijke tattoo boven haar billen bestaat uit de letters Emrata, de naam van haar Instagram-account.

Normaal gesproken regent het al likes en reacties bij een nieuwe post van Emily Ratajkowski, maar bij blote billen gaat dat dubbel zo hard. Zo zit de wereld nou eenmaal in elkaar. Binnen een dag verzamelde het model 1,5 miljoen likes en bijna tienduizend reacties, waarbij een vlammetje de meest gebruikte emoji is.

De billen van Emrata als handelsmerk

Emily Ratajkowski heeft door de jaren heen van haar billen haar handelsmerk gemaakt. Er zullen mensen zijn die dat simpel vinden, wij noemen het liever slim. Zelf staat ze model voor de campagnes van haar eigen bikini- en lingeriemerk Inamorata. Iedere nieuwe collectie gaat viral en daarbij speelt haar handelsmerk een grote rol. Bekijk de foto’s van de laatste campagne hier. Meer inspiratie vind je hieronder.

Emily Ratajkowski is natuurlijk niet het enige model op Instagram dat van haar billen een handelsmerk heeft gemaakt. De overtreffende trap is Sommer Ray, een Amerikaans model dat haar wapen dagelijks in de strijd gooit. Bekijk hier meer.

🍑 Check ook: Jutta Leerdam heeft de mooiste bilpartij van Nederlanden hier is het bewijs

Reageer op artikel:
Emily Ratajkowski zet Instagram weer eens in vuur en vlam
Sluiten