Pim Jansen
Pim Jansen Life 1 mei 2020

Emily Ratajkowski showt nieuwe collectie Inamorata vanuit huis

Waar is Emily Ratajkowski als je haar nodig hebt? Welnu, op Instagram. Vanuit huis showt ze de nieuwe collectie van haar loungewear-, bikini- en lingeriemerk Inamorata.

Inamorata is in 2017 opgericht en sindsdien is het altijd Emily Ratajkowski zelf die je als eerst ziet in de nieuwe lingerie en zwemkleding. Dat dit voor een behoorlijke dosis inspiratie kan zorgen, zag je in deze fotoserie al. Niet lang daarna deelde ze het podium met model Jamea Lynee om deze collectie te promoten. Nu is het tijd voor ‘The Mesh Collection’ voor de zomer van 2020, met nieuwe bikini’s, lingerie en loungewear.

Emily Ratajkowski showt nieuwe collectie Inamorata

Geen enorm team aan fotografen, stylisten en producers en geen unieke locaties. Deze foto- en videoshoot heeft Emily Ratajkowski thuis opgenomen met de hulp van een stylist en fotograaf. Eerder zagen we dankzij Bella Hadid al dat een dergelijke shoot verrassend goed kan uitpakken. Ook de vrouw achter Inamorata stelt niet teleur. Deze 17 foto’s en video’s (vergeet niet te swipen) maken jouw dag hoe dan ook een stukje beter.

Mocht je nou denken ‘hé, deze lingerie en bikini’s zouden mijzelf of mijn vriendin ook wel leuk staan’, weet dan dat de nieuwe collectie van Inamorata nu online beschikbaar is.

Modellen in quarantaine bieden troost

Emily Ratajkowski is niet het enige model dat troost biedt tijdens de coronacrisis. Ook Romee Strijd, Bella Hadid, Ana Nooshin, Julia Rose, Elsa Hosk, Sommer Ray, Kendall Jenner, Sofia Richie, Sharon Pieksma, Salma Slims, Anastasia Karanikolaou en nog veel meer modellen kleden zich thuis uit en delen de foto’s op Instagram. Zo draagt ieder zijn steentje bij. Bekijk hier deel 1, deel 2 en deel 3 van deze fotosessies.

Check ook: Foto’s en video: Yolanthe schittert als nooit tevoren in sensuele lingerieshoot voor FHM500

Reageer op artikel:
Emily Ratajkowski showt nieuwe collectie Inamorata vanuit huis
Sluiten