Pim Jansen
Pim Jansen Life 23 april 2020

Verveling slaat toe (deel 3): modellen bieden troost tijdens lockdown

Op de meeste plekken ter wereld is de lockdown verlengd, wat betekent dat modellen in quarantaine zich nog altijd vervelen. Van Emily Ratajkowski tot Romee Strijd: ze kleden zich uit, delen de beelden en bieden troost.

Iedereen maakt de lockdown op zijn manier draaglijk. Muzikanten delen huiskamerconcerten, creatieven ontwerpen 1,5 meter album covers en modellen kleden zich uit en delen topless foto’s. Dat allemaal vanuit een type altruïsme dat zijn weerga niet kent. Vandaag deel 3.

Sofia Richie

Sofia Richie, de dochter van Lionel, ging onherkenbaar het strand op.

Romee Strijd

Het Nederlandse model Romee Strijd luistert podcasts en speelt met haar hond.

Emily Ratajkowski gewoon weer topless

Een vast gezicht tijdens de lockdown is Emily Ratajkowski, die thuis een bloedhekel heeft aan kleren. Ook deze week deelde ze weer een topless foto op Instagram en je moet wel heel zuur zijn om dat te veroordelen.

Sharon Pieksma

Miss Nederland Sharon Pieksma ligt geheel volgens de regels van het RIVM in haar eentje langs de waterkant. Niet langer dan 10 minuten, uiteraard. Voor de rest zit ze thuis lekker in de zon.

Salma Slims

Rapper en Savage x Fenty-model Salma Slims is gewoon lekker aan het ‘bank hangen’.

Hailey Clauson

Sports Illustrated-model Hailey Clauson neemt af en toe een maskertje. In lingerie. Ja, wat moet je anders tijdens de lockdown?

Kendall Jenner

Kendall Jenner verveelt zich zo dat ze met throwbacks begint te smijten.

Sommer Ray

Sommer Ray is ook een van die modellen die iedere dag wel troost biedt op Instagram. Gisteren was ze aan het verven en dat liep compleet uit de hand.

Camille Kostek

Camille Kostek ging live op het Sports Illustrated-account (je moet wat) en deelde daarbij nog een behind the scenes-foto.

Cindy Kimberly

Het Nederlandse model Cindy Kimberly is ‘bored in the house‘, dus maakt ze zichzelf naar eigen zeggen op in sixties style. Verder is ze lekker aan het chillen in bed.

Julia Rose

Julia Rose is net als Emily Ratajkowski nogal van de topless foto’s op Instagram. En zo te zien is ze nu echt wel eens klaar met die lockdown.

Ashley Vee

En dan nog Ashley Vee, die de planten water geeft. Moet ook gebeuren.

Meer topless modellen die troost bieden tijdens de lockdown

Zoals de kop van dit artikel al doet vermoeden, zijn er meer modellen geweest die zich tijdens de lockdown vervelen en topless foto’s delen op Instagram. Bekijk deel 1 en deel 2 nog een keer terug.

Check ook: Emily Ratajkowski teast zwemlijn op sensueelst mogelijke manier

Reageer op artikel:
Verveling slaat toe (deel 3): modellen bieden troost tijdens lockdown
Sluiten