Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 23 jan 2020

Jamea Lynee en Emily Ratajkowski onthullen nieuwe lingerie Inamorata

Emily Ratajkowski gooit er de laatste tijd alles uit wat er uit te vallen gooit. Vorige maand teaste ze haar nieuwe zwemlijn op de meest sensuele manier mogelijk. Nu is het de beurt aan haar nieuwe lingerie.

De 28-jarige Emily Ratajkowski is al sinds haar 14e model, maar brak in 2013 pas echt door met haar optreden in Blurred Lines, de videoclip van Robin Thicke. Hierin was ze topless te zien en daar maakte ze later een gewoonte van op Instagram. Inmiddels is ze een veelgevraagd topmodel en met 24,8 miljoen volgers behoort ze tot ‘s werelds meest populaire Instagrammers. Nu runt ze ook nog eens haar eigen modelabel. Vorige week dropte ze haar bikinilijn, nu onthult ze nieuwe lingerie. Wat een heldin blijft deze dame toch.

Emily Ratajkowski en Jamea Lynee in de lingerie van Inamorata

De nieuwe lingrielijn is onderdeel van haar modelabel Inamorata. Dat Emily Ratajkowski smaak heeft wisten we al wat langer, dat ze er goed uitziet ook. Maar dat ze ook nog eens oog heeft voor andere modellen, is nieuw voor ons. Voor de nieuwste campagne van Inamorata scoutte ze Jamea Lynee, een model waar je op slag verliefd op bent als je haar voor het eerst ziet. Leg je werk even opzij en laat je inspireren door de nieuwste campagne van Emily Ratajkowski en haar nieuwe sidekick.

Het is op esthetisch vlak sowieso raak deze week. Naast Emily Ratajkowski en Jamea Lynee in de lingerie van Inamorata stal het Nederlandse model Romee Strijd de show in de nieuwe zwemlijn van Victoria’s Secret. Bekijk de foto’s van die campagne, met ook een hoofdrol voor Barbara Palvin, hier.

? Check ook: ‘s Werelds meest sexy vrouw Olivia Culpo deelt SI-voorproefje in bikini

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jamea Lynee en Emily Ratajkowski onthullen nieuwe lingerie Inamorata
Sluiten