Pim Jansen
Pim Jansen Life 28 jul 2020

Emily Ratajkowski teast satin swim-collectie op sensuele wijze

Emily Ratajkowski is veel meer dan alleen een model en influencer op Instagram. Zo heeft ze haar eigen bikini- en lingeriemerk Inamorata. Er is een nieuwe satin swim-collectie en daarvoor staat ze zelf weer eens model.

De 29-jarige Emily Ratajkowski werd in 2012 in één klap wereldberoemd door haar optreden in de videoclip van Blurred Lines, een megahit van Robin Thicke en Pharrell Williams. Heel wat modeshoots later richtte ze in 2017 haar eigen merk Inamorata op, waarmee ze vooral bikini’s en lingerie verkoopt. Nu komt er weer een nieuwe lijn, en wel een van satijn.

Emily Ratajkowski showt satijnen bikini-collectie

“Satin swim. Morgen op Inamorata Women”, aldus Emily Ratajkowski op Instagram, waar ze een nieuwe collectie aankondigde. Een paar dagen eerder teaste ze ook al een nieuwe bikini van haar eigen merk. “All new swim. Next week.” Dan weet je dat het goed zit.

Duidelijk, het gaat om een satijnen swimwear-collectie. Op de Instagram-pagina van Inamorata gaat Emily Ratajkowski vrolijk verder met teasen. De ene keer in een bruine bikini, de andere keer in een oranje. En als we het goed begrijpen, zijn die allemaal van satijn. Dat moet wel heel lekker zitten. Tijd voor een mannenlijn, met zwembroeken. Bekijk de eerste video en foto’s van de nieuwe collectie hieronder.

De ambassadeurs van Inamorata

Emily Ratajkowski is niet het enige model dat het waar van haar eigen merk Inamorata teast. Eerder maakte je al kennis met Jamea Lynee, maar inmiddels zijn er een paar nieuwe ambassadeurs bijgekomen. Allemaal verstaan ze het vak van een bikini promoten als geen ander. Een compilatie.

De nieuwe collectie van Emily Ratajkowski verschijnt deze week op de website van Inamorata en bestaat naast bikini’s uit meer satijnen stranditems.

? Check ook: Vriendin Cristiano Ronaldo inspireert andere moeders met afgetrainde billen

Reageer op artikel:
Emily Ratajkowski teast satin swim-collectie op sensuele wijze
Sluiten