Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Uncategorized 26 feb 2018

Wat een domper! De bloedmooie Emily Ratajkowski is getrouwd

Er kan op de lijst van potentiële droomvrouwen een streep door de naam van Emily Ratajkowski. Het bloedmooie supermodel stapte het afgelopen weekend namelijk in het huwelijksbootje. Sebastian Bear-McClard is de geluksvogel die een ring om de mooie vinger van de 26-jarige brunette mocht schuiven. Lucky basterd.

Omdat ze geen zin hadden in een enorme hoeveelheid media aandacht, koos het kersverse echtpaar ervoor om snel en in het geheim te trouwen. In het stadhuis van New York gaven het model en de acteur elkaar, na een korte ceremonie, het jawoord. Via Instagram maakte Emily Ratajkowski wereldkundig dat ze vanaf nu als mevrouw Bear-McClard door het leven zal gaan.

De schoonheid van Emily Ratajkowski

Wij kunnen alleen maar hopen dat deze beslissing geen invloed gaat hebben op haar toekomstige werk, want kijken naar deze droomvrouw kan natuurlijk altijd nog. En anders hebben we gelukkig nog altijd de clip van Blurred Lines waarin ze topless te bewonderen is. De unrated versie met de ontblote boezem van Emily Ratajkowski vind je hier. Sebastian Bear-McClard is zonder twijfel een gelukkig man.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat een domper! De bloedmooie Emily Ratajkowski is getrouwd
Sluiten