Redactie
Redactie Life 12 feb 2019

Elon Musk zet zijn ultieme bachelor pand te koop

Techreus Elon Musk heeft een van zijn huizen te koop gezet. Het moderne stulpje staat op een berg in Los Angeles en gaat voor 4.5 miljoen over de toonbank.

Elon kocht het huis met actrice Talulah Riley in 2014, maar lang heeft hij niet kunnen genieten van het optrekje: een jaar later besloot het duo na een huwelijk van vijf jaar te scheiden. De kans dat de miljardair daadwerkelijk veel tijd in het huis heeft doorgebracht, is dan ook vrij klein – niet als laatste omdat hij meerdere huizen bezit (en een bank in het Tesla HQ, waar hij veel nachten heeft doorgebracht).

Uiteraard is de volledige woning slim ingericht, waardoor alles wat kan bewegen met een app bestuurbaar is (lees hier alles over het creëren van een slimme woning). Je krijgt er ook nog een zwembad en uitzicht over LA bij, inclusief de door Elon zo verafschuwde smog. Ook opvallend: geen zonnepanelen op dak. Nul. Nada. Gevalletje links lullen, rechts vullen?

Mid-Century Brentwood Gem | 2232 Westridge Rd

To see more of this incredible property, visit: https://www.hiltonhyland.com/property/2232-westridge-rd-los-angeles-ca-90049-us/ 2232 Westridge Rd Los Angeles, CA 90049 This sleek, stylish and updated 4 bed, 4 bath mid-century boasting stunning ocean, city and canyon views is a Brentwood gem that is not to be missed.

Autobahn

Reageer op artikel:
Elon Musk zet zijn ultieme bachelor pand te koop
Sluiten