Elon Musk gaat deze ongekend brute vlammenwerper op de markt brengen

Hij zette met PayPal één van de meest succesvolle online betaalsystemen neer, revolutioneerde de elektrische auto-industrie en wil op korte termijn Mars gaan koloniseren. Elon Musk is een serieuze zakenman die altijd voor het hoogst haalbare gaat, maar diep van binnen is hij ook gewoon nog een klein jongetje die met vuur wil spelen. Daarom brengt hij nu een heuse vlammenwerper op de markt.

Jawel, je leest het goed. Eén van de meest briljante geesten van deze tijd komt met een vuurspuwend wapen. Waarom? Nou, gewoon omdat hij het zelf heel leuk vindt. Ze gaan verkocht worden via zijn bedrijf dat bekend staat om het graven van tunnels, genaamd The Boring Company. Ze zeggen zelf dat dit de meeste veilige vlammenwerper ooit is en hij is vanaf nu hier te pre-orderen.
Betekent dit dat we Elon Musk nu een wapenhandelaar mogen noemen? Volgens de Amerikaanse wet niet. Vlammenwerpers zoals deze vallen namelijk niet onder de wapenwet. Zolang de vlam maar korter is dan 3 meter en daar blijft die van Elon netjes onder. Of de Nederlandse Staat er ook zo over denkt, durven we niet te zeggen. Maar wij durven de gok in ieder geval niet te nemen. Zeker niet voor 500 dollar, want dat is wat hij gaat kosten.

Elon Musk met zijn vlammenwerper

Ergens in de lente gaan de eerste geleverd worden, maar Elon Musk heeft er natuurlijk al eentje thuis liggen. Op zijn Instagram liet hij even zien hoe hij werkt en we moeten eerlijk zijn: dit is wel de meest badass vlammenwerper die je op markt kunt vinden.

Don’t do this. Also, I want to be clear that a flamethrower is a super terrible idea. Definitely don’t buy one. Unless you like fun.

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Reageer op artikel:
Elon Musk gaat deze ongekend brute vlammenwerper op de markt brengen
Sluiten