Laat Elon Musk het niet zien! Vrouw probeert haar Tesla vol te tanken (video)

We leven in een wereld waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen. Wat vandaag bedacht wordt, is morgen alweer achterhaald. Het is dan ook geen gemakkelijke opgave om bij te blijven. Dat werd onlangs ook nog maar weer eens pijnlijk duidelijk toen er een opmerkelijke video op het web verscheen. Hierin zien we twee dingen die we niet vaak samen zien: een Tesla en een tankstation.

Het grote voordeel van elektrische rijden is dat je niet meer hoeft te tanken, maar dat was deze vrouw blijkbaar eventjes vergeten. Vol goede moed rijdt ze met haar Tesla het tankstation binnen om haar bolide vol te gooien. Eenmaal buiten begint de zoektocht naar de tankdop die ze nooit zal gaan vinden. Wanhopig drukt ze op alle knoppen en trekt ze aan iedere hendel in de hoop iets te vinden. Ze neemt zelfs even een kijkje in de achterbak.

Waar zit die benzinedop toch?

De man die achter haar staat besluit het voorval te filmen en kan zijn lach niet inhouden. Begrijpelijk, want het is natuurlijk een hilarisch tafereel. Nadat de arme vrouw twee minuten heeft lopen spartelen, besluit een omstander de tesla rijder te helpen. Je ziet hoe ze zich kapotschaamt nadat ze te horen heeft gekregen dat haar auto volledig elektrisch is. Een pijnlijk moment voor haar, maar een hilarische video voor ons.

Meer bizarre Tesla verhalen

Het zijn overigens niet alleen vrouwen die niet weten hoe ze om moeten gaan met de nieuwste technieken in hun Tesla. Nog niet zo lang geleden besloot een bezopen kerel om zich naar huis te laten rijden door de automatische piloot. Hij viel vervolgens in slaap op de snelweg. Gelukkig wist de politie de auto veilig aan de kant te krijgen zonder de man wakker te maken. Benieuwd hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen? Klik dan hier. Wil je weten wat de volgende stap is in zelfrijdende auto’s? Lees dan hier wat Elon Musk allemaal van plan is.

Cartoq

Reageer op artikel:
Laat Elon Musk het niet zien! Vrouw probeert haar Tesla vol te tanken (video)
Sluiten