Thomas Aalderink
Thomas Aalderink | LinkedIn Life 14 augustus 2018

Oh oh Elon Musk. Tesla-baas heeft het flink aan de stok met grote artiest

Ja hoor, daar is hij weer: Elon Musk. De zakenman uit Zuid-Afrika is de laatste tijd regelmatig in het nieuws. De ene keer bouwt hij een onderzeeër, de andere keer verdient hij 1.4 miljard door een tweet de wereld in te slingeren. De oprichter van Tesla is nu eenmaal een excentriek persoon. Dat heeft hem veel succes opgeleverd, maar daar zit ook een keerzijde aan. Afgelopen weekend werd hij namelijk flink onder vuur genomen voor Azealia Banks.

De Amerikaanse rapster/zangeres/songwriter, vooral bekend van het nummer 212, was dit weekend op bezoek bij Elon Musk. Niet om gezellig een kopje thee te drinken met de SpaceX-baas, maar om samen te werken met Grimes. Deze dame is sinds een tijdje de vriend van Elon Musk en vergaarde de nodige roem met haar muziek. De twee dames zouden hun passie voor muziek met elkaar gaan delen, in de hoop een mooie plaat te maken, maar dat liep toch even anders.

Heftig weekend voor Elon Musk

Het weekend van Elon Musk kwam nogal op z’n kop te staan. Dat had er alles mee te maken dat hij Tesla wil gaan privatiseren. Dit bericht zorgde voor nogal wat ophef. De baas van Tesla moest vervolgens flink aan de bak om zijn plannen verder toe te lichten en investeerders gerust te stellen. Hij werd zelf aangeklaagd, dus veel tijd om thuis te zijn had hij niet en natuurlijk stond zijn vriendin hem bij.

Dat was vooral vervelend voor Azealia Banks, want zij zat gewoon bij Elon Musk thuis te wachten. En dan hebben we het niet over een paar uurtjes, maar gewoon twee dagen. Uit verveling en frustratie pakte ze haar telefoon erbij en besloot ze om haar ongenoegen te delen met de wereld via Instagram Stories. Inmiddels zijn deze berichten verwijderd, maar natuurlijk waren oplettende volgers er snel bij om screenshots te maken. en daar zaten een paar pittige uitspraken tussen.

????? ????? on Twitter

grimes and elon musk held azealia banks hostage

Jeremy C. Oweñs on Twitter

She kept going.

Jeremy C. Oweñs on Twitter

Just when you think it doesn’t get crazier than Elon vs. the shorts, you find out about the Azealia Banks Vs. Grimes/Elon craziness and realize THERE COULD BE SO MANY MORE LEVELS OF CRAZY TO GO. $TSLA

Kritiek op Tesla-baas

Zoals je hierboven kunt zien was deze dame duidelijk ‘not amused,’ maar het wordt nog erger. In één van de laatste berichten haalde ze snoeihard uit naar Elon Musk. “Elon Musk is really a part of the problem. when you talk about white male privilege and colonialism….his family’s wealth is rooted in emerald and ore mines in souther Africa during apartheid … and Elon Musk what the fuck he does for Africa? Nothing, he ignores it. These fake ass libertarian shit bags.”

Tja, het mag duidelijk zijn dat deze dame voorlopig niet meer in gaat op een uitnodiging van Elon Musk.

Reageer op artikel:
Oh oh Elon Musk. Tesla-baas heeft het flink aan de stok met grote artiest
Sluiten