Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Auto's & Motoren 13 mei 2019

Elon Musk reageert op de erotische mogelijkheden van een zelfrijdende Tesla

Tja, daar kon je op wachten. Dankzij zelfrijdende auto’s hebben we opeens de optie om andere dingen te doen achter het stuur. Een boekje lezen, dutje doen of potje gamen bijvoorbeeld. Natuurlijk kan het ook een stuk minder onschuldig en bieden de zelfrijdende eigenschappen van de Tesla ook ruimte voor hele andere handeling achter het stuur. Elon Musk staat er in ieder geval niet raar van te kijken.

Op Pornhub dook afgelopen week een video op waarin de Autopilot van de Tesla Model X op een nieuwe manier getest werd. In de video zien we hoe de erotische actrice zonder kleding bovenop de bestuurder klimt. Dat is natuurlijk niet nieuw, maar ditmaal vond het avontuurtje niet plaats op de parkeerplaats. De derde ster in de video was namelijk de Tesla Model X die zijn ondeugende passagiers tijdens de daad gewoon naar de gewenste bestemming bracht.

Elon Musk ziet nieuwe mogelijkheden

Wij hadden dit wel zien aankomen, maar Elon Musk was toch enigszins verrast. Via Twitter liet de Tesla-baas op subtiele wijze weten dat ook hij de video voorbij heeft zien komen. Of iemand hij hem hier op gewezen heeft of dat hij hem zelf tegenkwam tijdens het rondneuzen op Pornhub is niet bekend. Niet veel later verscheen de tweede tweet waarin Elon Musk liet weten dat hij dit eigenlijk wel aan had moeten zien komen.

Elon Musk on Twitter

Turns out there’s more ways to use Autopilot than we imagined

Elon Musk on Twitter

Shoulda seen it coming …

Inmiddels is ook de dame uit de video ondervraagd over dit autonome avontuurtje. Taylor Jackson heet ze en haar talent is het erothischeren van alledaagse bezigheden. Zo ook een roadtrip in een Tesla Model X. Zelf was ze verbaasd dat dit nog niet eerder gedaan was en dus besloot ze de pioniersrol op zich te nemen. Ze verzonnen een, zelfs voor porno begrippen, simpele verhaallijn en gingen ervoor.

Het slechte voorbeeld

Ondanks dat de Autopilot van Tesla goed is in zijn werk, verliep de reis niet helemaal vlekkeloos. In haar enthousiasme tikte Taylor nog wel eens tegen het stuur waardoor de Autopilot uit ging. Gelukkig was de bestuurder, ondanks de roodharige dame op zijn schoot, scherp genoeg om in de grijpen. Laat dat ook meteen een wijze les zijn voor alle Tesla-rijders met een ondeugende rijstijl. Dit is niet veilig. Wij raden je dan ook aan om gewoon een parkeerplaats te zoeken als de drang te groot wordt.

Taylor Jackson (die zichzelf nu teslataylor noemt op Instagram):

Check out my 1# trending video on PH!! #phworthy #followforfollowback #atxmodel #redhead #glitter #followtrain #f #fashionblogger

93 Likes, 6 Comments – Taylor Jackson (@teslataylor) on Instagram: “Check out my 1# trending video on PH!! #phworthy #followforfollowback #atxmodel #redhead #glitter…”

@pornhub can I takeover your snapchat ?

37 Likes, 3 Comments – Taylor Jackson (@teslataylor) on Instagram: “@pornhub can I takeover your snapchat ?”

De eerste, maar zeker niet de laatste

Het zal in ieder geval niet de laatste keer zijn dat dit gebeurt. Uit onderzoek is namelijk al gebleken dat dit een grote angst is. Mocht je de video van Taylor willen zien, dan moet je toch echt zelf gaan zoeken. We hebben er al vertrouwen in dat je ‘em wel kunt vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Maxim

Reageer op artikel:
Elon Musk reageert op de erotische mogelijkheden van een zelfrijdende Tesla
Sluiten