Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Wheels 7 november 2019

Elon Musk onthult Tesla pick-up Cybertruck in Blade Runner-stijl

Elon Musk heeft op geniale wijze de Tesla Cybertruck onthuld. Of beter gezegd: de datum waarop de pick-up truck wordt onthuld. In Blade Runner-stijl. Science Fiction becomes Science Fact.

Eerder dit jaar beloofde Elon musk al dat de Tesla pick-up Cybertruck nog in 2019 onthuld zou worden en hij houdt zich aan zijn woord. Hij zal een iets ander design hebben dan dit conceptmodel, maar dat de elektrische bak een futuristisch uiterlijk krijgt, moge duidelijk zijn.

Tesla pick-up Cybertruck in Blade Runner-stijl

Eerder zei Elon Musk dus al dat de Tesla pick-up Cybertruck een Blade Runner-achtig design krijgt en om het nog mooier te maken, wordt de truck op 21 november 2019 in Los Angeles gepresenteerd, nabij de raketfabriek van ruimtevaartbedrijf SpaceX. Iedere sciencefiction filmfan weet dat de film Blade Runner (1982), met Rutger Hauer in de hoofdrol, ook begint in 2019 in Los Angeles. Daarom deze geniale aankondiging van Elon Musk. De datum van de presentatie valt overigens ook samen met de Los Angeles Auto Show.

Elon Musk on Twitter

The date is strangely familiar … https://t.co/YZl5R1POJL

Dan nog wat specificaties van de pick-up truck, ook niet onbelangrijk. De Tesla Cybertruck heeft een vermoedelijke actieradius tussen de 650 en 800 kilometer. Volgens alle bronnen kan de pick-up truck ook automatisch inparkeren en beschikt het voertuig over een 360-graden-camera. Een generator heb je niet meer nodig, te weten dat de Tesla Cybertruck over krachtstroomaansluiting beschikt om professioneel elektrisch gereedschap op te kunnen draaien.

Leren van Elon Musk

Weer weet Elon Musk de wereld warm te maken met iets waar niet direct een massale behoefte aan is. De Tesla Cybertruck in Blade Runner-stijl is vet, maar we kunnen weinig andere merken of entrepreneurs verzinnen die de aandacht zo op zich weten te vestigen met iets als een pick-up truck. Kun je nog wat van leren. Om een bruggetje te maken: check hier zijn vijf regels voor succes.

Het mooiste concept tot nu toe komt van autodesigner emrEHusmen. Als de Tesla Cybertruck hier ook maar een beetje op lijkt, zijn we al blij.

TESLA Pickup concept by @emrehusmen #tesla #modelp #teslamotors @teslamotors #teslamodelp #teslapickup #electricpickup #autonomous #elonmusk #gigafactory #nikolatesla #cardesign #concept #photoshop #3dsmax #keyshot #sketch #design #procreate #ipadpro #wacom #cintiq #losangeles #california #istanbul #emrEHusmen more on #behance

1,083 Likes, 47 Comments – emrEHusmen® (@emrehusmen) on Instagram: “TESLA Pickup concept by @emrehusmen #tesla #modelp #teslamotors @teslamotors #teslamodelp…”

Reageer op artikel:
Elon Musk onthult Tesla pick-up Cybertruck in Blade Runner-stijl
Sluiten