Huh?! Gaat Elon Musk een rol krijgen in de nieuwe Star Wars serie van Disney?

Star Wars-fans hebben er lang op moeten wachten, maar eind 2019 gaat het dan toch gebeuren. De populaire franchise krijgt eindelijk een live-action televisieserie. The Mandalorian moet de nieuwe streamingdienst van Disney op de kaart zetten en dus worden kosten noch moeite gespaard. Het budget is gigantisch en dus zijn de verwachtingen hooggespannen. Zelfs Elon Musk wordt ingeschakeld om de The Mandalorian tot een succes te maken.

Zeg je ruimtereizen, dan zeg je Elon Musk. De hyper ambitieuze ondernemer heeft grootse plannen met zijn bedrijf SpaceX. Zo wil hij op korte termijn de eerste toeristen naar de maan schieten en heeft hij plannen om Mars te koloniseren. Kortom, Star Wars in het echte leven. Als je de feiten zo op een rij zet, is het eigenlijk helemaal niet zo’n gek idee om hem te betrekken bij de nieuwe serie van Disney.

Elon Musk in The Mandalorian?

En dat is ook gebeurd, want opeens kwamen er foto’s op Instagram voorbij van Elon Musk op de set. Zelf deelde de ondernemer een foto van zichzelf op de set met een flinke gun in zijn handen. De man achter The Mandalorian, John Favreau, deelde een foto van zichzelf met Elon Musk op de set. Daaronder zette hij “Discussing hyperdrive technology on set.”

Elon Musk on Twitter

Host meme review?

Discussing hyperdrive technology on set.

83k Likes, 683 Comments – Jon Favreau (@jonfavreau) on Instagram: “Discussing hyperdrive technology on set.”

Cameos in Star Wars

Gezellig, maar iedereen wil natuurlijk weten wat de Tesla baas daar nu kwam doen. Was het gewoon een kijkje achter de schermen of is er misschien meer aan de hand? Star Wars is namelijk niet vies van een leuke cameo. Zo speelde Daniel Craig een stormtrooper in Star Wars: The Force Awakens en Ed Sheeran gaat datzelfde doen in het negende deel.

Zelfs Prince Harry en Prince William zouden ooit op de set zijn geweest om een cameo op te nemen. Het is dus zeker niet ondenkbaar dat Elon Musk te zien gaat zijn in The Mandalorian. De hoofdrol gaat het in ieder geval niet worden, want die is voor Pedro Pascal. Hij gaat een lone gunslinger spelen die wilde avonturen beleeft in de Outer Rim.

#starwars #TheMandalorian

66.4k Likes, 2,839 Comments – Jon Favreau (@jonfavreau) on Instagram: “#starwars #TheMandalorian”

Star Wars serie op streamingdienst van Disney

Wanneer The Mandalorian gaat verschijnen is nog niet bekend. De verwachting is dat dit gelijktijdig gaat zijn met de release van Disney+. Deze staat voor nu gepland op september 2019.

WANT

Reageer op artikel:
Huh?! Gaat Elon Musk een rol krijgen in de nieuwe Star Wars serie van Disney?
Sluiten