Pim Jansen
Pim Jansen Life 28 juli 2020

Elon Musk wil kooigevecht met Johhny Depp om Amber Heard

Er leven veel miljardairs op deze aardkloot, maar weinig zijn zo kleurrijk als Elon Musk. Ditmaal roept hij niet iets over het coronavirus of een nieuwe Tesla. Nee, het nieuws gaat nu even over een kooigevecht met Johnny Depp, vanwege Amber Heard.

Aanleiding is het oneindige gedoe tussen Johnny Depp en Amber Heard, waarin Elon Musk nu betrokken is. De Fear and Loathing in Las Vegas-acteur heeft een rechtszaak aangespannen tegen The Sun, die hem in 2018 een ‘vrouwenmishandelaar’ noemde. Daarin komt onder meer naar voren dat de Aquaman-actrice een affaire had met de Tesla-CEO. Volg je hem nog?

Elon Musk ontkent affaire met Amber Heard

Johnny Depp en Amber Heard kregen een relatie in 2012, trouwden in 2015 en scheidden in 2016 van elkaar. “Ik heb absoluut geen affaire met Amber gehad toen ze met Johnny getrouwd was, daar is niets van waar”, verklaart Elon Musk, die er geheim van maakt dat hij wel iets met haar had ná het huwelijk.

johhny depp, amber heard, elon musk, kooigevecht
Johnny en Amber in betere tijden (Afbeelding: AFP)

Ook de speculaties over een trio met Amber Heard en Cara Delevingne ontkent hij. “Dat is nooit gebeurd. Mensen willen graag geloven dat de werkelijkheid veel sappiger is dan in het echt het geval is.”

Tijdens de rechtszaak wordt uiteraard een smerig spel gespeeld, van beide kanten. Zo werd onder meer een sms van Johnny Depp aan Amber Heard voorgelezen. Daarin dreigt de acteur de genitaliën van de Elon Musk af te snijden.

Elon Musk: ‘Laat Johnny Depp maar komen voor een kooigevecht’

Op die sms reageerde Elon Musk als een ware alfaman. “Als Johnny Depp nog een kooigevecht wil aangaan, dan hoor ik het wel.” Daarnaast deelde hij nog een wijs advies voor de twee. “Ik raad ze aan om de strijdbijl te begraven en gewoon verder te gaan met hun leven.”

Check ook waarom Amber Heard wél topless op Instagram mag

Reageer op artikel:
Elon Musk wil kooigevecht met Johhny Depp om Amber Heard
Sluiten