Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Life 3 feb 2020

Tesla’s alleskunner Elon Musk is nu ook DJ: nieuwe track op Spotify

Als we zijn biografie en collega’s moeten geloven dan heeft Elon Musk het altijd druk. Van Tesla en SpaceX tot Neuralink: de excentrieke miljardair komt amper aan slapen toe.

Het gaat goed met Elon Musk

De momenten dat Tesla aan de afgrond van een faillissement stond (en dat zijn er veel) sliep Musk zelfs geregeld op een bank in vergaderruimtes. Anno 2020 gaat het een stuk beter met de ondernemingen van de Tesla CEO.

De aandelen van Tesla schieten de hoogte in, de Model Y SUV komt eerder uit dan verwacht en de Tesla Model 3 blijft populair. Ondertussen bouwt SpaceX gestaag door aan plannen om passagiers mee de ruimte in te nemen.

Nieuwe track op Spotify

Blijkbaar zorgt al dat goede nieuws ervoor dat Musk eindelijk weer tijd heeft voor andere hobbies. Naast een haast onmenselijk aantal boeken per week lezen is het tevens blijkbaar zijn hobby om nummers in elkaar te sleutelen als DJ. Muziek dus.

Afgelopen week deelde Elon Musk op Twitter een foto vanuit een studio. Na een aantal uren teasen verscheen zijn gloednieuwe track op SoundCloud, genaamd “Don’t Doubt Ur Vibe.” En nee, het is geen 1 april. Het bewijs? Je kunt het merkwaardige nummer nu ook op Spotify streamen:

Emo G

Leuk detail: het nummer is uitgebracht door “Emo G Records.” Spreek die naam hardop uit en je hebt weer een mooi voorbeeld van de humor van de Tesla CEO te pakken. Musk heeft volgens de beschrijving tevens zelf de lyrics geschreven, al is dat gezien het summiere aantal stukken tekst nou niet bepaald een verbluffende prestatie.

Overigens is dit niet het eerste nummer dat Elon Musk heeft uitgebracht. Dat was “RIP Harambe”, een track die de miljardair uitbracht als eerbetoon aan de overleden gorilla uit Cincinnati Zoo.

Reageer op artikel:
Tesla’s alleskunner Elon Musk is nu ook DJ: nieuwe track op Spotify
Sluiten