Younes Ben Abdelkader
Younes Ben Abdelkader Human Interest 7 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Elon Musk rookt wiet, wordt emotioneel en praat over elektrisch vliegtuig

Elon Musk was te gast in de Joe Rogan Experience podcast afgelopen nacht. Tijdens deze podcast rookten de twee mannen een jointje, dronken ze whiskey en werd er gepraat over een idee van Musk voor een elektrisch vliegtuig. Ook werd Musk emotioneel toen het gesprek over duurzame energie ging.

In het ruim tweeëneenhalf uur durende interview vertelde Musk over zijn designs voor een elektrisch vliegtuig dat verticaal zou kunnen opstijgen en in staat zou zijn tot supersonische vluchten op grote hoogte. De CEO van Tesla gaf echter meteen aan dat het vliegtuig geen prioriteit heeft voor hem, omdat hij belangrijkere projecten heeft lopen. Volgens Musk zijn elektrische auto’s en zonne-energie allemaal veel belangrijker op het moment.

Emotionele Elon Musk

Elon Musk werd vervolgens duidelijk emotioneel toen hij vertelde hoe belangrijk het was om snel over te stappen op duurzame energieën. Volgens hem zijn we te langzaam met het implementeren van duurzame alternatieven om onze planeet te redden. Ook haalde hij hard uit naar fossiele brandstoffen die hij “the dumbest experiment in human history” noemde.

Wiet

Lang na de gesprekken over het vliegtuig en de duurzame energieën pakte Rogen er een jointje bij. Na op een onzekere toon te vragen of het wel legaal was, nam Musk een enkel voorzichtig trekje om vervolgens te beginnen over een verhaal met dode paarden. Mocht hij iets sterkers willen dan wiet, dan kan Elon Musk ook snel aan meth komen aangezien dat verhandeld wordt in zijn eigen fabriek.

Check de hele (video) podcast hieronder.

Joe Rogan Experience #1169 – Elon Musk

Uploaded by PowerfulJRE on 2018-09-06.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Elon Musk rookt wiet, wordt emotioneel en praat over elektrisch vliegtuig
Sluiten