Alrik de Jong
Alrik de Jong Wheels 4 mei 2019

Deze elektrische fiets wint het van jouw retro brommer

De elektrische fiets is niet meer uit het Nederlandse vervoer weg te denken. Jong en oud, iedereen wil tegenwoordig een e-bike. Je kunt kiezen voor een goedkope of juist een stijlvolle, maar de absolute eindbaas ben je op deze Titan R van Tempus Electric Bikes.

Titan R: een elektrische fiets in retro brommer-stijl

De Titan R is net gelanceerd door Tempus Electric Bikes. De elektrische fiets beschikt voor en achter over hydraulische schijfremmen en ingebouwde LED-verlichting. De naafmotor heeft een vermogen van 1000 Watt. En geloof ons, dat is veel. De topsnelheid van deze coole elektrische fiets van Tempus Electric Bikes wordt geschat op 45 kilometer per uur. Helmpje op, dus.

elektrische fiets, e-bike, titan r, tempus electric bikes

De elektrische fiets, die doet denken aan een oude schakelbrommer, heeft een verwijderbare lithium-ion batterij met een actieradius van 46 tot 65 kilometer. Verder is deze stoere e-bike voorzien van een aluminium voorvork met kroonvering, all-terrain banden en stevige wielen. Ideaal vervoermiddel voor naar je werk, maar ook voor meer avontuurlijke tochten.

Conclusie: een e-bike is cool

Het schermpje voorop biedt je op deze fiets van alle benodigde informatie zoals snelheid, tijd, accuduur, trapondersteuning en limietsnelheid. De tijden dat een elektrische fiets oubollig is, liggen al lang achter ons. Maar dit is weer een nieuwe hoofdstuk: een e-bike is cool!

De Titan R (1000W) kost je 2.595 euro. De elektrische fiets is verkrijgbaar met een zwart frame of een grijs frame. Meer technische specificaties en features vind je hier.

elektrische fiets, e-bike, titan r, tempus electric bikes
elektrische fiets, e-bike, titan r, tempus electric bikes
elektrische fiets, e-bike, titan r, tempus electric bikes

Meer elektrische fietsen

Het heeft even geduurd, maar we zijn de schaamte voorbij. Zou jij ook moeten doen, want elektrische fietsen hebben de toekomst. Niets mis met die dingen, vooral niet voor woon-werkverkeer. Maar ook ideaal voor mee op vakantie naar een bergachtig gebied. Op deze overzichtspagina vind je de coolste e-bikes van dit moment, van snelle racefietsmodellen tot ruige modellen.

Reageer op artikel:
Deze elektrische fiets wint het van jouw retro brommer
Sluiten