Alrik de Jong
Alrik de Jong Elektrische fiets 22 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

Elektrische fiets ‘Spinciti Amsterdam’ is snel, licht, mooi en betaalbaar

Het is moeilijk om je in de huidige markt met e-bikes nog te onderscheiden. Het ene merk probeert het met een lage rijs, het andere merk met design. De elektrische fiets Spinciti Amsterdam onderscheidt zich simpelweg door in alles uit te blinken, van prijs tot design.

De Spinciti Amsterdam is licht, wendbaar en gebouwd voor maximaal comfort zonder angst voor een lege accu. Met zijn topsnelheid van 45 kilometer per uur is de elektrische fiets vooral ook snel. Dat betekent dat je in Nederland een kenteken, rijbewijs en helm nodig hebt om erop te mogen rijden.

Elektrische fiets Spinciti Amsterdam

Hoewel de naam anders doet vermoeden, komt de Spinciti Amsterdam niet uit Nederland. De e-bike is in de Verenigde Staten gemaakt, uitvoerig getest in New York en nu te koop op crowdfundingswebsite Indiegogo. Maar wees gerust: de elektrische fiets met het robuuste design gaat er komen. Met nog 27 dagen te gaan is er al 295 procent (133.425 euro) van de benodigde 45.218 euro ingezameld.

e-bike, elektrische fiets, spinciti amsterdam
Bron: Spinciti

Specificaties en design van de stijlvolle e-bike

Dan de nodige specificaties van de elektrische fiets. De Spinciti Amsterdam heeft een 500 Watt Spinciti E-Motor, een 48 Volt LG-batterij, een topsnelheid van 45 kilometer per uur en een actieradius van 80 kilometer. De e-bike is ook beschikbaar met een 250 Watt en 350 Watt E-Motor. Verder beschikt de tweewieler over Shimano-versnellingen en hydraulische discremmen van Tektro. Wat betreft het design van de Spinciti Amsterdam heb je de vrije hand. De kleur, het frame, de grootte; je kunt de elektrische fiets op maat samenstellen.

e-bike, elektrische fiets, spinciti amsterdam
Bron: Spinciti

Prijs

Het goedkoopste model kost 903 euro. Voor het meest uitgebreide pakket, inclusief allerlei extra opties, betaal je 1.537 euro. Meer informatie over de elektrische fiets Spinciti Amsterdam vind je hier.

??‍♂️ Check ook: Deze betaalbare en customizable e-bike ziet eruit als een brommer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Elektrische fiets ‘Spinciti Amsterdam’ is snel, licht, mooi en betaalbaar
Sluiten