Jan de Raab
Jan de Raab Wheels 28 mei 2019

Elektrische fiets kopen: top 5 betaalbare e-bikes bij Bol

Op zoek naar een elektrische fiets? Daar helpen we je tegenwoordig bij. Dit is onze top 5 betaalbare e-bikes bij Bol.com.

Het enige nadeel van de elektrische fiets is wellicht de prijs. Wil je een beetje goede e-bike kopen, dan kan dat in veel gevallen een aardige aanslag op je budget betekenen. Veel verkooppunten komen daaraan tegemoet door allerlei lucratieve voorstellen te doen, bijvoorbeeld via een huuroptie of een leaseconstructie. Aan het einde van het verhaal maakt het in feite niks uit, de aanschaf van een elektrische fiets blijft duur. Gelukkig heb je ook nog aanbieders die het aandurven om een elektrische fiets te slijten tegen een vriendelijke prijs. Wij hebben vijf interessante deals gespot bij Bol.com die we je niet willen onthouden. Daarbij hebben we naast de prijs ook gelet op de kwaliteit.

Leader Sara Se Stadsfiets

De Leader Sara Se Stadsfiets is een heerlijke stadsfiets voor mannen. Je hebt zeven versnellingen tot je beschikking en met een totaalgewicht van 24 kilo is deze elektrische fiets zeker niet te zwaar. Met vijf ondersteuningsniveaus bepaal je zelf hoe je de ondersteuning wenst te gebruiken. Aan de batterij zal het niet liggen, die zorgt ervoor dat je in ieder geval 100 kilometer kunt fietsen.

elektrische fiets, top 5, bol com, e-bikes

Scoor de Leader Sara Se elektrische fiets hier.

Zonix 3 Speed Nexus Shimano

De Zonix 3 Speed Nexus Shimano kent je wellicht van het versnellingensysteem dat je bij tal van elektrische fietsen aantreft. Ook in dit geval is het Shimaon Nexus 3 speed systeem aanwezig. De elektrische fiets zelf heeft een klassieke uitstraling en heeft een solide basis. Het gewicht van de fiets is minimaal door het gebruik van aluminium. Dankzij de LCD display ben je op de hoogte van alle noodzakelijke informatie tijdens je fietstocht zodat je exact weet welke afstand je hebt gefietst en wat de behaalde snelheid is. De accu van 250 Watt lijkt beperkt, maar is goed voor een actieradius van zo’n 60 tot 80 kilometer.

elektrische fiets, top 5, bol com, e-bikes

De Zonix 3 Speed Nexus Shiman bestel je hier.

E-4motion Maxi de Luxe

In sommige gevallen is het ook handig als je jouw elektrische fiets mee kan nemen in de trein. Dan komt het principe van de vouwfiets dus om de hoek kijken. De e-4motion Maxi de Luxe is een elektrische vouwfiets met een gewicht van slechts 20,5 kilo. Lekker licht dus. Je hebt de beschikking over zes versnellingen en in opgevouwen toestand past de fiets makkelijk in de kofferbak van een auto. De batterij is goed voor een ruime actieradius van circa 100 kilometer.

elektrische fiets, top 5, bol com, e-bikes

De elektrische vouwfiets E-4motion Maxi de Luxe bestel je hier.

Leader Traveler elektrische fiets

De Leader Traveler is de ideale elektrische fiets voor de liefhebber die net iets meer wil dan een standaard model elektrische fiets. Zo heb je de beschikking over zeven versnellingen waardoor je alle controle over de fiets hebt. De fiets weegt 48 kilo en met een volle batterij kun je makkelijk een afstand van 100 kilometer afleggen.

elektrische fiets, top 5, bol com, e-bikes

De Leader Traveler elektrische fiets vind je hier.

Vogue Basic

De elektrische fiets Vogue Basic is vergelijkbaar met de eerder beschreven Zonix 3 Speed Nexus Shiman elektrische fiets. De Vogue Basic heeft drie Shimano Nexus versnellingen en ook de voor- en achterrem zijn van Shimano. Met een framemaat van 50 centimeter en een wielmaat van 28 inch is de fiets aangenaam te berijden. Inclusief de batterij weegt de fiets slechts 24 kilo. De degelijke batterij levert een vermogen van 480 Watt waarmee je eenvoudig 70 tot 120 kilometer kunt overbruggen.

elektrische fiets, top 5, bol com, e-bikes

Scoor de Vogue Basic elektrische fiets hier.

De beste elektrische fiets qua prijs-kwaliteitsverhouding

Leuk een aardig, zo’n goedkope elektrische fiets, maar als je voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding gaat, dan koop je de Batavus Fonk-e Go, die als beste uit de tests komt.

Reageer op artikel:
Elektrische fiets kopen: top 5 betaalbare e-bikes bij Bol
Sluiten