Elektrische fiets Gazelle PuurNL scoort op prijs, kwaliteit én design

De elektrische fiets is al eventjes niet meer weg te denken van de Nederlandse fietspaden. Dat begon met grijze bolletjes die jou ineens inhaalden, maar nu wil jong en oud aan een e-bike. De nieuwe beste koop is de elektrische fiets Gazelle PuurNL HFB, die scoort op prijs, kwaliteit én design.

Elektrische fiets: Gazelle PuurNL HFB

De meeste goedkope e-bikes, zoals die van Kruidvat en Lidl, zijn prima, maar hebben een niet al te mooi design. De Gazelle PuurNL daarentegen heeft wel dat kekke design dat je eigenlijk wil. Dikke witte anti-lekbanden, een klassiek en oer-Hollands frame, Selle Royal Witch-zadel en ergonomische handvatten. Op deze elektrische fiets kun je aankomen.

gazelle puurnl hfb, elektrische fiets, e-bike, prijs, kwaliteit, design

Maar naast het design krijg je ook kwaliteit voor je geld. De Bafang voorwielmotor levert 30 Nm koppel. De motor is klein, licht van gewicht, efficiënt en zeer stil. De motor van de Gazelle PuurNL HFB leent zich dan ook uitstekend voor het stadsverkeer. Bij deze elektrische fiets wordt standaard een een 340 Wh accu geleverd, met een actieradius tot 55 kilometer. Je kunt de e-bike ook upgraden een 450 Wh accu, waarmee je de actie radius opvoert tot 77 kilometer.

Prijs-kwaliteit

De elektrische fiets ligt stabiel op de weg en door geometrie en stabiliteit is de Gazelle PuurNL HFB ook geschikt voor zware belading. Het lichtgewicht aluminium frame met 65° balhoofdhoek en 66,5° zadelbuishoek zorgt voor een comfortabele zit en direct stuurgedrag. De e-bike is zowel in een heren- als damesmodel verkrijgbaar. Dan zit je naturlijk nog te wachten op de prijs. Welnu, die bedraagt 1.699 euro. En geloof ons, dat is echt niet veel voor een elektrische fiets als deze. Meer technische specificaties en eventuele lease-prijzen lees je hier.

gazelle puurnl hfb, elektrische fiets, e-bike, prijs, kwaliteit, design

Meer goedkope elektrische fietsen

Om e-bikes in het lage segment met elkaar te vergelijken, check je ook de elektrische fiets van de Kruidvat, Lidl en Aldi. Die hebben niet het design van de Gazelle PuurNL HFB, maar kosten dan ook nog minder.

Reageer op artikel:
Elektrische fiets Gazelle PuurNL scoort op prijs, kwaliteit én design
Sluiten