Pim Jansen
Pim Jansen Wheels 5 augustus 2019

Deze elektrische fiets van Decathlon is betaalbaar én stijlvol

De B’twin Original 900 is een elektrische fiets van Decathlon die stijlvol en betrouwbaar is en ook nog eens zachte prijs heeft. Bij zijn, heren.

Betaalbare elektrische fiets, maar toch stijlvol

Vaak zijn betaalbare e-bikes niet de meest stijlvolle, maar deze elektrische fiets van Decathlon is een ander verhaal. De B’twin Original 900 ziet er niet uit om je voor te schamen en wat betreft kwaliteit doet de ros prima zijn werk.

Het model heeft een gemixt frame van aluminium met een opvallend lage instap, waardoor het comfort optimaal is. De vering in de voorvork zorgt voor een comfortabele wegligging. De zeven versnellingen (Shimano TZ 500) geven je alle controle over de elektrische fiets onder verschillende omstandigheden.

elektrische fiets, decathlon, b'twin, betaalbaar, stijlvol

Wat betreft de trapondersteuning biedt deze elektrische fiets van Decathlon genoeg variatie; er zijn vier ondersteuningsniveaus, zodat elke type fietser ermee uit de voeten kan. Deze ondersteuningsmodus bepaalt de actieradius. Gebruik je constant de hoogste stand met ondersteuning tot 25 kilometer per uur, dan is de actieradius beperkt tot 30 kilometer. In de laagste stand is de actieradius 70 kilometer.

De kracht voor de ondersteuning komt vanuit de naafmotor van 250 watt, die in het achterwiel is geplaatst. De benodigde power wordt geleverd door de 36 Volt accu van 11.6 Ah. Het is overigens aan te raden om na gebruik de accu weer volledig op te laden. Dat opladen doe je bij voorkeur ’s nachts, gezien de laadtijd van 6,5 uur.

elektrische fiets, decathlon, b'twin, betaalbaar, stijlvol

Prijs van de B’twin Original 900: 900 euro

Uiteraard heeft deze elektrische fiets van Decathlon de beschikking over een volwaardig en overzichtelijk display. Alle belangrijke info zoals snelheid, tijd, ritafstand en totale afstand en resterende actieradius wordt duidelijk weergegeven. Voor een bedrag van nog geen 900 euro koop je een volwaardige elektrische fiets met een stijlvol frame.

? Check ook: Aldi komt met brute Prophete e-mountainbike voor een stuntprijs

Reageer op artikel:
Deze elektrische fiets van Decathlon is betaalbaar én stijlvol
Sluiten