Jan
Jan Stuff 27 mei 2018

Deze elektrische fiets is gemaakt voor de moderne gent

In vroegere tijden was een fiets gewoon een fiets. Niks meer en niks minder. Tegenwoordig weten we wel beter en worden we bijna doodgegooid met het zoveelste nieuwe model van de elektrische fiets. Als ondernemer zal je dus met een vernieuwend concept moeten komen om op te vallen. De jongens van het merk ‘cowboy’ hebben dat goed begrepen en brachten onlangs hun nieuwe e-bike op de markt.

Stadsfiets op snelheid

Fietsforenzen zijn blij! De Cowboy Electric Bicycle, zoals de e-bike officieel heet, heeft een onopvallende uitstraling en een reeks indrukwekkende kenmerken die ervoor zorgen dat je fietstocht een waar avontuur wordt. De krachtige e-bike is uitgerust met een motor die 252 WH levert. Deze wordt van energie voorzien door een beveiligde batterij, verborgen in de zadelpen.

Cowboy elektrische fiets e-bike

De motor is in staat om een afstand van vijftig kilometer af te leggen met een volle batterij. De Cowby e-bike is voorzien van sensoren in de voetpedalen die ervoor zorgen dat de motor tijdig wordt geactiveerd. Ondanks dit alles, is het gewicht van de fiets beperkt gebleven tot slechts 35 kilo.

lichte en stijlvolle elektrische fiets

De lichtgewicht fiets weegt slechts 35 kilo en heeft ook ingebouwde verlichting, een ingebouwd remlicht en ingebouwde hydraulische remmen. Het komt ook met zijn eigen bijbehorende smartphone-app waarmee je allerlei data kunt oproepen zoals navigatie, GPS-tracking en algemene data. Dat deze e-bike niet tot de categorie ‘goedkope e-bikes’ behoort, zal geen verrassing zijn. Voor een kleine tweeduizend euro kun je hem hier bestellen.

Bless This Stuff

Reageer op artikel:
Deze elektrische fiets is gemaakt voor de moderne gent
Sluiten