Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 8 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze elektrische fiets van Bol.com wint het qua prijs-kwaliteitverhouding

Nederlands grootste webwinkel Bol.com heeft weer een nieuwe elektrische fiets te koop deze wint het als het gaat om prijs-kwaliteitsverhouding. Check deze e-bike van Villette.

Bol.com stunt de laatste tijd regelmatig met een e-bike, maar dan vooral met elektrische racefietsen of mountainbikes. Heb jij liever een degelijke elektrische fiets, dan is deze Villette la Joie het overwegen waard.

Sterke en betaalbare elektrische fiets bij Bol.com

Normaal gesproken haak je bij het horen van ‘betaalbare elektrische fiets’ af als je ook om design geeft. Dan krijg je meestal een foeilelijk verlaagd damesmodel met een levensgrote accu op de bagagedrager. Oké, deze e-bike van Villette heeft ook geen ingebouwde accu, maar de rest van het ontwerp mag er zijn.

vilette, e-bike, bol.com, elektrische fiets, prijs-kwaliteitverhouding
(Afbeelding: Vilette)

Hierboven zie je het herenmodel, dat verkrijgbaar is in het lichtblauw, donkerblauw en donkergroen. En wees gerust dames: op Bol.com vind je voor dezelfde prijs het damesmodel van deze e-bike.

Specificaties van de e-bike

De elektrische fiets beschikt over een 250W voorwielmotor van MXUS die jou in combinatie met de 7-versnellingsderailleur de mogelijkheid bieden om moeiteloos hellingen te bedwingen, tegen de wind in te fietsen en op ontspannen wijze toertochten te ondernemen. De e-bike wordt door Bol.com standaard geleverd met een 10,4 ah accu, die afhankelijk van de trapondersteuning en de weersomstandigheden goed is voor een een actieradius tussen de 80 en 120 kilometer. Als je dat te weinig vindt, is er de mogelijkheid voor een upgrade met een 13Ah-accu. Daarmee heb je een actieradius tussen de 100 tot 150 km.

vilette, e-bike, bol.com, elektrische fiets, prijs-kwaliteitverhouding
(Afbeelding: Vilette)

Deze e-bike van Vilette beschikt standaard over een LED-display, met de broodnodige informatie. Deze kan voor iets meer geld vervangen worden door een LCD-display, waarop ook data als snelheid en afgelegde afstand zijn te zien. Zowel voor als achter beschikt de elektrische fiets over V-brakes. Meer informatie lees je hier.

Te koop bij Bol.com

Dit is echt een degelijke elektrische fiets en je las in de kop al iets over prijs-kwaliteitverhouding. Je betaalt bij Bol.com 948,95 euro voor deze e-bike en dat is echt een zeer scherpe prijs. Zelf hebben we de fiets nog niet getest, maar de reviews zijn positief. Bekijk hier het complete aanbod van Villette.

Check ook: Top 5 regenjassen voor de zomer van 2020, van goedkoop tot topkwaliteit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze elektrische fiets van Bol.com wint het qua prijs-kwaliteitverhouding
Sluiten