Alrik de Jong
Alrik de Jong Auto's & Motoren 30 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Bol dropt betaalbare elektrische fiets ‘Adore City e-bike 28’

Bij Bol.com kun je tegenwoordig ook terecht voor een elektrische fiets. De Adore City e-bike 28 Versailles heeft een stijlvol design en is betaalbaar.

Eerder stuntte Bol.com nog met een elektrische mountainbike en vintage racefiets met trapondersteuning. Nu aandacht voor de alledaagse Adore City e-bike 28 Versailles.

Elektrische fiets bij Bol.com

Ook Lidl stunt op dit moment met een elektrische fiets, waarbij je genoegen moet nemen met een niet al te sexy design. Voor de Adore City e-bike 28 betaal je bij Bol.com 100 euro meer, maar rijd je er wel een stuk waardiger bij.

adore city e-bike, elektrische fiets, bol com
(Afbeelding: Adore)

De elektrische fiets van Bol.com is uitgerust met een borstelloze gelijkstroommotor in het achterwiel, die je inschakelt via het display op het stuur. De motor wordt automatisch uitgeschakeld bij een snelheid van 25 kilometer per uur of sneller. Als de remmen worden gebruikt, schakelt de motor dankzij ingebouwde sensoren ook direct uit.

Specificaties van de Adore City e-bike 28 Versailles

De naam van de Adore City e-bike 28 Versailles zegt het al, we hebben het hier over een stadsfiets. Als de lithium-ionbatterij volledig is opgeladen, is de actieradius ongeveer 80 kilometer. De accu is in ongeveer zes uren volledig opgeladen.

elektrische fiets, e-bike, bol, com
(Afbeelding: Adore)

Je beschikt over drie niveaus aan trapondersteuning, die je via de display op het stuur kunt instellen. Als je even geen trapondersteuning nodig hebt, kun je deze uitschakelen om actieradius te sparen. De Adore City e-bike 28 rijdt in dat geval dankzij zijn lichte aluminium frame als een normale fiets. De elektrische fiets van Bol.com is uitgerust met 7 Shimano-versnellingen en V-Brakes voor en achter. Meer informatie over de tweewieler lees je hier.

Betaalbaar

Veel scherper geprijsd ga je niet snel een elektrische fiets vinden. Bij Bol.com betaal je nu 893 euro voor de Adore City e-bike. Bij levering is de fiets al voor 98 procent gemonteerd, dus je kunt bijna direct de weg op.

Check ook: Volkswagen onthult hippiebus T1 e-Bulli met elektromotor

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bol dropt betaalbare elektrische fiets ‘Adore City e-bike 28’
Sluiten