Redactie
Redactie Advertorial 2 mei 2017

Bol.com komt met elektrische auto gemaakt van 223 artikelen uit hun winkel

Om het 18-jarige bestaan van de alom bekende online winkel te vieren, heeft bol.com een aantal Nederlandse ontwerpers de opdracht gegeven om een elektrische auto te ontwikkelen, gemaakt met enkel spullen uit het gigantische assortiment van meer dan vijftien miljoen artikelen. De auto is gedoopt tot ‘Winkelwagen’, wat een mooie dubbele betekenis heeft.

Het resultaat is nogal – hoe zullen we het zeggen – opvallend? Wat wil je met een hondenriem als veiligheidsgordel, spatel-pedalen en (bureau)stoelen met foam rugmassage. Of ‘ie rijdt? Zeker! De 1.47 meter brede en 2.72 meter lange ‘auto’ weegt slechts 322,59 kilogram en kan met volle accu’s en in ideale omstandigheden een afstand afleggen van bijna 35 kilometer. Dat is toch best een prestatie. Bekijk de video hieronder om een indruk te krijgen van dit bijzondere project.

In totaal werd 420 uur besteed aan de ontwikkeling van de auto, die uit 223 artikelen bestaat. Bol.com heeft een speciale pagina gelanceerd waar je alle onderdelen kunt terugvinden zodat je een eigen variant kunt bouwen – mocht je tijd en ambitie overhebben.

In samenwerking met Bol.com

Reageer op artikel:
Bol.com komt met elektrische auto gemaakt van 223 artikelen uit hun winkel
Sluiten