Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Life 21 mei 2019

Electroland: een dance festival in Disneyland Paris waar je bij wil zijn

Het festivalseizoen is losgebarsten, tijd om de agenda’s van jou en je vrienden naast elkaar te leggen. Welke festivals gaan jullie dit jaar pakken? Nou, noteer Electroland maar alvast. Tijdens dit festival zetten ’s werelds beste DJ’s Disneyland Paris op de kop. Ja, dat lees je goed: een dancefestival in Disneyland!

In the jungle, the mighty jungle

Een heel weekend lang, van vrijdag tot en met zondag, staat het Walt Disney Studios Park in het teken van dance. Steve Aoki, Nicky Romero, Armin van Buuren en andere wereldberoemde DJ’s brengen Disneyland Paris in exotische sferen met hun magische beats. Letterlijk, want in het jaar van The Lion King is ‘jungle’ het thema tijdens Electroland. Dus trek je Hawaii-blouse uit de kast een maak er een onvergetelijk feest van.

Disneyland Paris omgedoopt tot Electroland

Electroland vindt plaats op 5, 6 en 7 juli 2019. Overdag kun je met je vrienden Disneyland Paris ontdekken, maar van 20.00 tot 02.00 uur verandert de plek waar je als kind al van droomde in één grote dansvloer. Duidelijk, boeken die hap. En weet dat er een unieke actie is. Voor 325 euro per persoon boek je een accommodatie, inclusief drie dagen toegang tot Disneyland Paris en één avond tot Electroland. Geheel in het thema ‘jungle’ slaap je dan met vier vrienden in een blokhut van Disney’s Davy Crockett Ranch. Ontbijt is ingegrepen. Maar het kan ook zonder overnachting. Dan boek je voor 149 euro een zogeheten dagtocht. Vanaf 16.00 uur heb je dan toegang tot het park en vanaf 20.00 uur tot Electroland.

Aftermovie van Electroland 2018

Vette beats, spectaculaire lichtshows en een uitgelaten sfeer; om een indruk te krijgen van dit unieke festival check je de aftermovie van vorig jaar. Maar geloof ons, Electroland in Disneyland Paris moet je écht een keer zelf ervaren.

Electroland 2018 à Disneyland® Paris ! [AFTERMOVIE]

Retour en images sur la deuxième édition d’Electroland, les 29 et 30 juin 2018 ! Plongez dans l’univers unique d’Electroland où magie et musique ne font qu’un. Une ambiance inoubliable qui s’empare du Parc Walt Disney Studios® lors d’un festival exclusif ! Des DJs mondialement connus et de spectaculaires projections sur le Hollywood Tower Hotel sont au rendez-vous.

Om inspiratie op te doen wat betreft het thema: check hier de trailer van Disney’s live-action remake van The Lion King.

In samenwerking met Disney

Reageer op artikel:
Electroland: een dance festival in Disneyland Paris waar je bij wil zijn
Sluiten