‘El Camino Christmas’ is de enige Kerst comedy die je moet zien dit jaar

Home Alone, Love Actually, Elf, The Grinch, Bad Santa, A Christmas Carol, The Santa Clause en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De feestdagen komen eraan, dus je kunt er vergif op innemen dat deze films binnenkort op de buis voorbijkomen. Het hoort erbij, maar wij slingeren liever Netflix aan. Vanaf 8 december vind je daar namelijk El Camino Christmas.

El Camino Christmas is een nieuwe Netflix Original en zeker geen doorsnee kerstfilm. De film gaat over Eric Roth, een jonge kerel die op zoek is naar zijn vader. Hij belandt zo in een klein woestijndorpje in Nevada, genaamd El Camino. Bij aankomst wordt hij aangezien voor een drugsdealer en komt zo in de problemen met de politie. Dit klinkt behoorlijk serieus, maar het is juist alles behalve dat. Dat maakt de trailer wel duidelijk.

Tim Allen

El Camino Christmas is een relatief kleine productie, maar dat betekent niet dat ze met alleen B-acteurs zitten opgescheept. Zo wordt Eric Roth gespeeld door Luke Grimes (American Sniper) en zien we ook Jessica Alba, Kurtwood Smith (Red uit That ‘70s Show) en Tim Allen voorbij komen. Dus wil je met de feestdagen eens wat anders dan die eeuwenoude kerstfilms? Pak dan Netflix erbij, want vanaf 8 december is dat de plek waar je El Camino Christmans kunt vinden.

Reageer op artikel:
‘El Camino Christmas’ is de enige Kerst comedy die je moet zien dit jaar
Sluiten