Redactie
Redactie Stuff 2 januari 2017

Eindelijk één remote om al je apparaten mee te bedienen

In het kader van The Internet of Things, het verbinden van al je apparaten met het internet, is het aantal afstandsbedieningen en bedieningspanelen aanzienlijk toegenomen. Aan de jungle van remotes komt nu een einde dankzij de Smart Remote van Sevenhugs

In de Smart Remote huist een vernuftige techniek die zich aanpast op bijna alle technologie. Zo kun je met gemak zowel je tv, je lichten of de thermostaat bedienen door te wijzen naar het dienstdoende apparaat. Daarnaast biedt-ie een waslijst aan andere handigheden. Wijs het ding bijvoorbeeld richting het raam en je krijgt de weerverwachting te zien of richt ‘m op je deur om een Über te bestellen.

Je moet connected zijn

Het slimme apparaatje bevat een HD-touchscreen en connect met je apparaten via Bluetooth, Wi-Fi of infrarood. Op het moment van schrijven kan-ie volgens de fabrikant contact maken met 25.000 apparaten.

Oftewel: geen 154564 afstandsbedieningen meer die door je huiskamer slingeren, maar één vernuftige gadget die je kunt opladen in een stijlvolle dock. De thuisbasis bevat een ‘lost button’, waardoor de Smart Remote een geluidje gaat maken tot ‘ie gevonden is. Een pre order plaatsen kan hier voor 220 euro.

Reageer op artikel:
Eindelijk één remote om al je apparaten mee te bedienen
Sluiten