Jan
Jan Stuff 9 aug 2018

Het vlaggenschip van Samsung: dit kun je verwachten van de Galaxy Note 9

De grote zomershow van Samsung, Galaxy Unpacked, begint vandaag. Het evenement zet de toon voor de nieuwste reeks consumentenapparaten van Samsung, waaronder de langverwachte Galaxy Note 9.

De telefoon is het centrum van het Samsung-universum, dus we kunnen een opvolger van de Galaxy Note 8 van vorig jaar verwachten. De Galaxy Note 9 biedt een behoorlijk aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo is er sprake van verbeterde ondersteuning voor camera’s, batterijen en pennen. Na een lek op Samsung’s eigen website weten we ook dat Samsung van plan is om een ​​nieuwe smartwatch te introduceren, de Galaxy Watch.

“De Note is altijd onze showcase geweest voor premiumtechnologie en innovatie die de industrie bepaalt, en Galaxy Note 9 is geen uitzondering. Het is ontworpen voor betere prestaties, meer kracht en een meer intelligente benadering. De Note 9 symboliseert de kracht die gebruikers willen en nodig hebben, “zei DJ Koh, President en CEO van IT & Divisie Mobiele communicatie, Samsung Electronics. “De klanten van Samsung blinken uit in loyaliteit. Daardoor zijn we in staat een product te maken dat volledig is toegesneden op hun wensen en verwachtingen.”

Samsung Galaxy Note 9

Wat je kun verwachten van de Galaxy Note 9

De samsung Galaxy Note 9 is voorzien van een “All Day Battery”: een 4000 mAh-batterij, de grootste ooit op een Samsung Galaxy-telefoon. Met deze nieuwe batterij beschik je over een langdurig vermogen om het toestel de hele dag te gebruiken. Andere opmerkelijke eigenschappen zijn:

  • Meer opslaan, minder verwijderen: Galaxy Note9 is verkrijgbaar in twee verschillende configuraties. Je hebt de keuze uit een standaard uitvoering met 128 GB of een versie met 512 GB. Met de mogelijkheid om een ​​microSD-kaart te plaatsen, is de Galaxy Note 9 klaar voor gebruik van een totale geheugencapaciteit van 1TB om je gemoedsrust te bewaren, wetende dat er voldoende ruimte is voor je favoriete foto’s, video’s en apps.
  • Snelheid en kracht: Galaxy Note 9 is een super krachtige smartphone met een geavanceerde 10nm processor en ondersteuning voor de snelste netwerksnelheden die op de markt beschikbaar zijn (tot 1,2 gigabit per seconde). Op die manier ben je geheel vrij om te streamen en te downloaden zonder vertraging.
Samsung Galaxy Note 9

De camera

Galaxy Note9 bouwt voort op de toonaangevende cameratechnologieën van Samsung met nieuwe mogelijkheden die het werk uit handen neemt, waardoor het krijgen van de perfecte foto binnen handbereik ligt. Om dit mogelijk te maken heeft Samsung een aantal opzienbarende technieken toegepast in de Galaxy Note 9.

  • Scene Optimizer: Het gebruikt van ‘intelligentie’ om elementen van een foto te identificeren, zoals scène en onderwerp, om deze automatisch te classificeren in een van de twintig categorieën. Een groot voordeel is dat ‘ie direct worden geoptimaliseerd op basis van de categorie. Het resultaat is een levensecht beeld met vette kleuren en – naar eigen zeggen – een bijzondere natuurlijke weergave. Iets wat lang niet altijd het geval is op de meest recente Samsung-onderdelen.
  • Foutdetectie: de eerste foto pakt niet altijd goed uit, maar de Galaxy Note 9 laat het de gebruiker weten als er iets mis is, zodat ze een andere foto gemaakt kan worden zonder het moment te verliezen. Een onmiddellijke melding verschijnt als het beeld wazig is, het onderwerp knippert, de lens niet schoon is of er is achtergrondverlichting die de kwaliteit van de afbeelding beïnvloedt.
  • Premium camera: de camera kent geavanceerde ruisreductietechnologie en een Dual Aperture 2-lens, die zich aanpast aan het licht, net als het menselijk oog. Ongeacht de lichtomstandigheden levert de camera van de Galaxy Note 9 een kristalheldere foto.

De introductieprijs

Natuurlijk is een Samsung smartphone geen budget toestel. Voor de goedkoopste versie ben je al gauw 999 euro kwijt. Ruil je jouw oude Galaxy Note in, dan gaat daar nog 200 euro vanaf en loop je dus voor 799 euro met de Note 9 de deur uit.

Reageer op artikel:
Het vlaggenschip van Samsung: dit kun je verwachten van de Galaxy Note 9
Sluiten