Thomas Aalderink
Thomas Aalderink | LinkedIn Life 12 april 2018

Gezocht: Iemand die gratis op dit eiland met kasteel wil wonen inclusief een prima salaris

Ben je klaar met de dure en kleine huizen in Nederland? Ben je toe aan meer ruimte en kun je ook wel een extra zakcentje gebruiken? Zoek dan niet verder, want wij hebben de perfecte baan voor je gevonden. Je moet er alleen wel voor emigreren naar Engeland.

Cornwall om precies te zijn. Daar vind je namelijk St. Michael’s Mount. Een flink eiland met daarbovenop een fraai kasteel waar iedere jaar zo’n 350.000 toeristen op af komen. Om ervoor te zorgen dat het geen chaos wordt op het eiland zijn er dertig medewerkers die alles in goede banen leiden. Om dat team aan te sturen, zoeken ze nu een Visitor Services Manager.

Wonen op een eiland

Afhankelijk van je ervaring ga je tussen de 2.300 en 2.750 euro verdienen. Geen absoluut droom salaris, maar er is een secundaire arbeidsvoorwaarde die deze baan een stuk interessanter maakt. Je mag namelijk gratis komen wonen op dit 58 hectare grote eiland. Je hoeft dus geen huur te betalen waardoor het salaris ineens een stuk interessanter wordt.

Mocht je interesse hebben om op dit fraaie eiland te gaan wonen, dan kun je tot 17 april hier solliciteren. Ze zoeken iemand die uitdagingen niet uit de weg gaat, ervaring heeft in deze sector, goed tegen stress kan en natuurlijk is ook een uitstekende beheersing van de Engelse taal een must.

Reageer op artikel:
Gezocht: Iemand die gratis op dit eiland met kasteel wil wonen inclusief een prima salaris
Sluiten