Pim Jansen
Pim Jansen Wheels 5 januari 2019

De Egoe Nestbox tovert je auto moeiteloos om in een volwaardige camper

Genieten van het leven, en dan vooral het buitenleven, staat in 2019 voorop. Het is de trend voor de moderne vakantieganger die echt wel wat meer wil dan de standaard vakantiemomenten. Ontdekkingstochten, nieuwe gebieden zien en je wat meer een voelen met de natuur. Uiteraard kun je speciaal voor dat doel een camper kopen, je kunt er ook voor kiezen om je bestaande auto om te bouwen.

Zelf ombouwen tot camper

Het ombouwen van je eigen auto is wellicht niet iets wat je direct enthousiast maakt. Uiteraard zul je denken dat je daarvoor toch echt wel over een behoorlijke dosis aan technische vaardigheden moet beschikken. De Egoe Nestbox Van Camping Kit maakt al die kennis geheel overbodig. Het is de perfecte manier om van je voertuig een ‘camp-ready-cruiser’ te maken. De Nestbox kan in slechts vijf minuten in de kofferbak van je auto worden gemonteerd en is compleet uitgevoerd, inclusief handige compartimenten voor water, een koelkast en kookgerei.

How to install Nestbox into your VW Multivan

The Nestbox car camper conversion is a conversion for your luggage compartment that transforms your vehicle into a comfortable camping car.

Geheel compleet

De De Egoe Nestbox Van Camping Kit wordt ook geleverd met een slaaprooster en hyhobic matras en twee kookplaten. Je hebt daarnaast de keuze tussen een watermodule of een geïntegreerde dompelpomp. Geïntegreerde laden en textieltassen die de broodnodige opslagruimte bieden, zijn ook inbegrepen. Op die manier kom je nooit ruimte tekort tijdens alle mogelijke off-the-road avonturen. De hele kit wordt geleverd in drie variaties, zodat er voor nagenoeg elke wagen een passende kit voor handen is. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Afhankelijk van de gewenste uitvoering ben je ongeveer 2.900 tot 3.600 euro kwijt. Inderdaad, veel geld, maar stukken goedkoper dan een nieuwe camper.

Blessthisstuff

Reageer op artikel:
De Egoe Nestbox tovert je auto moeiteloos om in een volwaardige camper
Sluiten