Hij is er! De eerste trailer van Marvel’s Avengers: Infinity War!

Stop de persen! De trailer waar zo’n beetje elke Marvel-fan op heeft gewacht, is eindelijk gedropt! Wat is ‘ie goed. Maanden geleden lekte er een teaser uit van The Avengers: Infinity War, maar nu mogen we eindelijk aanschouwen wat er voor onze favoriete helden in petto staat.

De film gaat verder op de gebeurtenissen uit Captain America: Civil War. In deze film viel zo’n beetje het hele Avengers team uit elkaar. De vraag is nu dus hoe de bedenkers van de Marvel Cinematic Universe dit gaan verwerken in Infinity War. Het is ook duidelijk dat de nieuwe Avengers film zich afspeelt na Thor: Ragnarok en Spider-Man Homecoming.

The Avengers’ grootste uitdaging

De hoofdvijand is Thanos, een super villain die we sinds 2012 al aan het einde van de credits van vele Marvel films konden bewonderen. Eindelijk zien we iets meer van hem.  Thanos, gespeeld door Josh Brolin, gaat de strijd met The Avengers aan om de alle Infinity Stones te bemachtigen en het universum te veroveren. We kunnen ons klaarmaken voor een bizar toffe supervijand.

De helden aan de andere kant, daar zien we er meer van dan ooit tevoren. Black Panther, Thor, Spider-Man, Iron Man en zelfs The Guardians of the Galaxy komen allemaal voorbij in de trailer, om nog maar te zwijgen over Captain America met zijn toffe baard.

Het is onwaarschijnlijk dat we snel meer te zien krijgen van Marvel’s Avengers: Infinity War, maar naar verluidt verschijnt de film op 4 mei 2018.

Reageer op artikel:
Hij is er! De eerste trailer van Marvel’s Avengers: Infinity War!
Sluiten