Sci-fi thriller ‘Extinction’ is de nieuwe must-see blockbuster van Netflix

Langzaam maar zeker begint Netflix een steeds grotere rol te spelen in de filmwereld. De streamingdienst zit er nog wel eens naast, maar de schaal en de kwaliteit van de producties blijft maar groeien. Eind deze maand waagt Netflix met Extinction een nieuwe poging en de verwachtingen zijn hooggespannen. Zeker na de release van de eerste trailer die van een ongekend hoog niveau is.

Het is bijna jammer dat Extinction alleen maar te streamen is, want een film van deze proporties verdient het eigenlijk om naar het witte doek te komen. De nieuwe productie van Netflix heeft namelijk alles in huis om een echte blockbuster te worden. Van bekende acteurs en ongekende special effects tot een origineel verhaal, alles lijkt aanwezig. Kortom, 27 juli kan niet snel genoeg komen, want vanaf dan is Extinction te streamen.

Bijzondere gave

De nieuwe knaller van Netflix is een klassieke sci-fi film over buitenaards gespuis dat de wereld komen overnemen, maar dan wel met een twist. De door Michael Peña (Ant-Man and The Wasp) gespeelde Peter heeft namelijk nogal een bijzondere gave. De dromen van het hoofdpersonage voorspellen namelijk de toekomst. Iedere nacht wanneer hij zijn ogen dicht doet, ziet hij de nietsontziende invasie die de aarde te wachten staat.

Op het moment dat aliens daadwerkelijk aankomen, is de apocalyps aanstaande en lijkt de aarde kansloos. Gelukkig voor Peter blijkt zijn ongewone talent hem en zijn geliefden te kunnen redden van de buitenaardse bezetters. Het resultaat is een razend spannende actiethriller die klassieke sci-fi elementen combineert met een verfrissende invalshoek.

Extinction op Netflix

Of Extinction een echte topper gaat worden zoals Mudbound en Okja of een flop als Mute, gaan we op 27 juli ontdekken. Vanaf dan staat de film namelijk op Netflix en kun je hem dus gaan streamen. Wij raden je in ieder geval aan om dat te gaan doen.

Reageer op artikel:
Sci-fi thriller ‘Extinction’ is de nieuwe must-see blockbuster van Netflix
Sluiten