De eerste ‘echte’ trailer van Deadpool 2 is uit en hij is hilarisch!

Weet je nog, toen Deadpool het op zichzelf nam om in de vorige teaser het plot van zijn tweede film te vertellen, of dat uitstapje als Bob Ross? Het lijkt alsof we al genoeg informatie over Deadpool 2 (The Untitled Deadpool Sequel) hebben gekregen, maar niets is minder waar als je de eerste officiële filmtrailer bekijkt.

Het is een lastige taak om het succes van de voorgaande film te overtroeven, maar het lijkt erop dat Deadpool 2 met een origineel en wederom hilarisch verhaal gaat komen. Wade Wilson wordt uiteraard nog steeds vertolkt door de geniale Ryan Reynolds, die het gevecht aangaat met Josh Brolin’s karakter Cable – die grappig genoeg ook Thanos speelt in Avengers: Infinity War.

De onderliggende boodschap

De trailer laat vooral toffe beelden zien en zet de sfeer van Deadpool 2 perfect neer, maar het vertelt weinig over het verhaal. We moeten het doen met: Deadpool moet een jong jochie (Julian Dennison, Hunt for the Wilderpeople) beschermen van Cable, die uit de toekomst komt. Om dit te doen moet DP een groep superhelden samenstellen. Sommigen hiervan kennen we van de vorige film “The X-force!”, uiteraard compleet gejat van The X-Men, die Deadpool sinds de eerste film al te kakken zet.

Wat ons echter zorgen baart is de laatste scene uit de trailer. Zegt Wade nou echt tegen Weasel (T.J. Miller) dat er geen vervolg gaat komen? “Fuck it, they won’t even make a three.” Deadpool is er niet vies van om zijn publiek van tijd tot tijd direct aan te spreken in zijn films. Laten we hopen dat ook dit gewoon een van zijn vele grappen is.

Hij is er! De eerste trailer van Marvel’s Avengers: Infinity War!

Reageer op artikel:
De eerste ‘echte’ trailer van Deadpool 2 is uit en hij is hilarisch!
Sluiten