Aanschouw de eerste beelden van The Mandalorian seizoen 2

Aan de Star Wars saga zoals we die kennen mag dan misschien een einde zijn gekomen, maar dat betekent niet dat fans niks hebben om naar uit te kijken. Het duurt namelijk niet lang meer voordat het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+ verschijnt. Vanaf 30 oktober mogen we weer op avontuur met Mando en Baby Yoda. Om alvast in de stemming zijn onlangs de eerste beelden naar buiten gekomen.

De primeur is voor Entertainment Weekly. Het tijdschrift waarvan iedere week een nieuwe editie in de Amerikaanse schappen ligt, gaat deze week grotendeels over de beste Disney+ serie tot nu toe. Hierin lees je alles wat je moet weten over het eerste en tweede seizoen van The Mandalorian. Een foto zegt natuurlijk meer dan duizend woorden en dus wordt het verhaal vergezeld door de eerste beelden van het nieuwe seizoen.

Oude bekenden keren terug

Op deze foto’s zien we natuurlijk vooral de twee grote sterren van de show: Mando en Baby Yoda. De premiejager staat meestal op de voorgrond, maar het is uiteindelijk altijd zijn kleine groene vriend die alle aandacht naar zich toetrekt. Zo zien we hem bungelen in een schoudertas en gluurt hij over het randje van een “fietstas” die op de speeder bike van The Mandalorian hangt.

Naast de twee sterren zien we ook nog een aantal andere bekende gezichten. Zo duikt de door Carl Weathers gespeelde Greef Karga weer op en is ook de stoere Cara Dune weer van de partij. Deze rol is opnieuw voor Gina Carano die afgelopen zomer nog voor behoorlijk wat ophef zorgde met een zeer verleidelijke naaktfoto op Instagram.

Nieuwe gezichten in The Mandalorian seizoen 2

Nu de eerste beelden van The Mandalorian seizoen twee openbaar zijn, is het wachten op de eerste trailer. Deze zal ongetwijfeld spetterend zijn, want makers Dave Filoni en Jon Favreau hebben beloofd dat de serie een stuk groter gaat worden. Het verhaal wordt grootser en de afleveringen zullen meer verbonden zijn dan in seizoen één het geval was, maar ze behouden wel ieder hun eigen stijl.

Verder kunnen we ook nieuwe gezichten verwachten. Zo lijkt het nagenoeg zeker dat Rosario Dawson is toegevoegd aan de cast en dat ze Ahsoka Tano gaat spelen. Verder is het de verwachting dat Boba Fett zijn opwachting gaat maken en we weten zeker dat Timothy Olyphant een rol heeft in het nieuwe seizoen. Kortom, meer dan genoeg om naar uit te kijken.

The Mandalorian seizoen 2 begint op 30 oktober en is exclusief te zien op Disney+.

Reageer op artikel:
Aanschouw de eerste beelden van The Mandalorian seizoen 2
Sluiten