De eerste beelden en titel van het nu al keiharde John Wick 3 zijn binnen

We houden van films en series met een diep en gelaagd verhaal. Vol diepgaande karakters en een tot in de puntjes uitgedacht plot. Daar kunnen we intens van genieten, maar niet altijd. Soms heb je gewoon de behoefte aan duidelijkheid. Geen ingewikkeld gedoe, maar een held die om een logische en simpele reden heel veel gast in elkaar beukt. Op dat gebied gaat het gewoon niet beter worden dan John Wick en dit jaar verschijnt het derde deel.

Geweld is nooit de oplossing, maar in het geval van John Wick geven we hem groot gelijk dat hij zijn agressie de vrije loop laat. In het eerste deel wordt zijn dikke mustang gejat en zijn schattige puppy op brute wijze vermoord. Als je dat doet, verdien je het gewoon om op een zo’n pijnlijk mogelijke manier naar het hiernamaals getrapt te worden. Dat is precies wat er in John Wick gebeurt.

Nog meer keiharde actie

Simpel, maar briljant uitgevoerd. Daar houden we van. Niet alleen wij blijkbaar, want de actiefilm met Keanu Reeves in de hoofdrol is behoorlijk populair. Het kwam dan ook niet als een verrassing toen bekend werd dat John Wick een tweede deel kreeg. Waar wel door verrast waren, is dat Chapter 2 misschien nog wel beter was dan het eerste deel.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019 Movie) Official Trailer Tease – Keanu Reeves, Halle Berry

John Wick: Chapter 3 – Parabellum – In theaters May 17, 2019. Starring Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Lance Reddick, Saïd Taghmaoui, Jerome Flynn, Jason Mantzoukas, Tobias Segal, Boban Marjanovic, with Anjelica Huston, and Ian McShane.

Die lijn willen de makers graag doorzetten en daarom komt er dit jaar een derde deel. Deze gaat logischerwijze chapter 3 heten, maar krijgt ook nog een extra subtitel. Parabellum is de toegevoegde naam en dat is niet het enige dat onthuld is door de makers. Ook trakteerden ze ons op een eerste teaser. Hierin zien we nog niet veel. Wat we wel zien, bevalt ons prima. Namelijk Keanu Reeves met een flink geweer en Laurence Fishburne (Morpheus uit The Matrix).

Release datum John Wick

Verder geeft de teaser dus nog niet veel weg, maar daar gaat later vandaag verandering in komen. Lionsgate heeft namelijk laten weten dat de volledige trailer later vandaag gaat verschijnen. Wij hebben er nu al zin in. Ook John Wick-fan? Check dan snel de Netflix film Polar met Mads Mikkelsen.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum gaat op 16 mei in premiere.

Reageer op artikel:
De eerste beelden en titel van het nu al keiharde John Wick 3 zijn binnen
Sluiten