Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 1 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Eerste trailer The Irishman met Robert De Niro en Al Pacino blaast je omver

Het kan snel gaan tegenwoordig. Netflix is daar het ultieme voorbeeld van. Binnen iets meer dan twintig jaar groeide het bedrijf uit van een dvd-verhuur tot één van de grootste en machtigste partijen in de mediawereld. Een ongekende prestatie, maar het einde is nog niet in zicht. De volgende stap is om Hollywood te verslaan en dat gaan ze doen met hun duurste film tot nu toe: The Irishman.

Ruim 175 miljoen dollar. Dat is hoeveel het Netflix gekost heeft om The Irishman te maken. Een groot deel van dat bedrag lijkt te gaan verdwijnen in de zakken van de cast. Netflix heeft namelijk een aantal grote namen binnen weten te halen, waaronder Robert De Niro en Al Pacino. Twee legendarische acteurs die in het verleden al hebben aangetoond dat ze prima kunnen samenwerken.

Duurste Netflix film

Daarnaast zien we ook de namen van Anna Paquin, Jesse Plemons, Joe Pesci, Harvey Keitel en Ray Romano voorbijkomen. Het mag wat kosten en ook de man aan het roer is ongetwijfeld niet goedkoop geweest. Niemand minder dan Martin Scorsese heeft de regie in handen. Je kunt hem kennen van Goodfellas, Taxi Driver, The Departed, Gangs of New York en nog veel meer iconische films. Daar lijkt The Irishman uitstekend tussen te passen.

Robert De Niro en Al Pacino op het New York Film Festival

Is er dan nog genoeg geld over om er een mooie film van te maken? Ongetwijfeld, en nu hebben we het eerste bewijs. Tot zover moesten we het doen met foto’s van de set en een teaser, maar nu zijn er dan eindelijk echte beelden. Netflix heeft namelijk twee stills uit de film naar buiten gebracht.

The Irishman Netflix Robert De Niro Al Pacino
The Irishman Netflix Robert De Niro Al Pacino

Naast deze twee afbeeldingen kwam Netflix ook met het nieuws dat The Irishman de openingsfilm gaat zijn tijdens het New York Film Festival. Een primeur, want in de voorgaande 56 edities mocht nog nooit een Netflix Original het spits afbijten. Het New York Film Festival vindt plaats van 27 september tot 13 oktober.

Update: inmiddels is er ook een eerste trailer.

The Irishman | Official Teaser

Robert De Niro, Al Pacino and Joe Pesci star in Martin Scorsese’s THE IRISHMAN, an epic saga of organized crime in post-war America told through the eyes of World War II veteran Frank Sheeran, a hustler and hitman who worked alongside some of the most notorious figures of the 20th Century.

Releasedatum The Irishman

Wat dit betekent voor de releasedatum op Netflix is onbekend. Het enige dat de streamingdienst naar buiten heeft gebracht is dat The Irishman dit najaar te streamen zal zijn. We raden je aan om dat zeker te gaan doen, want niet alleen de cast, maar ook het verhaal klinkt veelbelovend. Benieuwd waar The Irishman precies over gaat? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De Telegraaf

Reageer op artikel:
Eerste trailer The Irishman met Robert De Niro en Al Pacino blaast je omver
Sluiten