Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Life 1 jan 2019

Rozen, chocola, uit eten; dat is slechts het begin van een leuke Valentijnsdag

Het is bijna Valentijnsdag, dus wat ga je dit jaar weer uit de kast trekken? Ga je weer voor de typische Valentijns clichés zoals een doos chocolade, een bos rode rozen of een ‘romantisch’ etentje? Nee! Pak het dit jaar eens anders aan en maak de meest romantische dag van het jaar een stuk spannender.

Maak je Valentijnsdag een stuk spannender

Liefde komt (als het goed is) van twee kanten. Doe daarom deze Valentijn eens wat meer dingen samen en kom dichter bij elkaar. Begin de dag met een lekker ontbijt, maak een romantische wandeling, ga gezellig samen koken, steek wat kaarsjes aan bij het diner. Maak er een relaxte romantische dag van.

Tot zo ver het standaard riedeltje, want dat hoort er nu eenmal bij (en daar is ook niks mis mee). Maar ga in de avond niet naar een spannende film in de bioscoop. Ga juist samen wat spannends doen! Met de juiste muziek, sfeervol licht, een glas rode wijn en een klein beetje hulp van Easytoys maak je jouw Valentijn een stuk spannender.

Massageolie

Een erotische massage maakt je Valentijn een stuk interessanter en leuker dan een avondje bioscoop. Verwen je geliefde met je handen en een sensuele massageolie waar jullie allebei hartstikke blij van worden. Geef elkaar de aandacht en maak er een fantastische avond van. De perfecte start van een nacht vol vuurwerk. Alle verschillende olies vind je hier.

Valentijn olie

Erotisch spel

Doe dit jaar eens wat anders en pak het wat speelser aan. Zoek op EasyToys een erotisch spel dat perfect bij jullie verlangens past. Trek de avond er voor uit en maak je Valentijn nog net wat warmer dan dat het al was. Van dobbel en kaartspellen tot volwaardige bordspellen, het is er allemaal en je vind het hier. Glaasje wijn erbij en niets staat een spannende avond nog in de weg.

Seksspel EasyToys

Cadeau/verrassingsbox voor koppels

Laat jezelf en je geliefde deze Valentijn verrassen met een cadeau/verrassingsbox. De box zit boordevol speeltjes, spelletjes en leuke extra’tjes zodat jij een en je vriendin een verrassende en spannende avond hebben. Geef je avond een verrassende draai met deze deze verrassingsbox. Een beetje extra spanning is tenslotte nooit weg.

Valentijn Easytoys box

Vibrerende Cockring

Beiden intens genieten en samen tot een perfect hoogtepunt komen. Dat klinkt niet verkeerd toch? Geniet met z’n tweeën optimaal van de daad met deze vibrerende cockring. Perfect om een sensuele avond met vuurwerk af te sluiten. Meer lezen over dit portemonnee vriendelijke seksspeeltjes doe je hier.

Cockring easytoys

Alleen deze valentijn?

Niet iedereen heeft een vriendin of date deze Valentijn. Geen nood, want ook voor de mannen die er alleen voor staan op de 14e van februari hebben we een sensuele oplossing gevonden. Leef je deze Valentijn uit met een fleshlight die je deze maand extra goedkoop bij EasyToys scoort! Alle modellen vind je hier!

Fleshlight Valentijn

Meer seksspeeltjes en andere sensuele artikelen vind je bij EasyToys! Die deze maand ook nog eens extra goedkoop zijn.

 

In samenwerking met EasyToys

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Rozen, chocola, uit eten; dat is slechts het begin van een leuke Valentijnsdag
Sluiten